Ja jestem chetny jak najbardziej :)
Printable View
Ja jestem chetny jak najbardziej :)
Też nie mam nic przeciwko :)
to trzeba sie ugadac na dogodny termin tylko :) moze przyszla niedziela popoludniu ?
Ja myślę że powinienem się zjawić :)
to czekamy na odpowiedz reszty :)
Mi pasuje :)
Odnośnie niedzieli pozwolicie że dam znać jutro wieczorem ponieważ nie wiem jak moja "Lepsza Połowa" pracuje a to wiąże się z tym że muszę w tedy zostać z Córą.
Ale jestem dobrej myśli , a jutro powiem co i jak jeżeli o mnie chodzi .
juz jest nas 5 :) moze jeszcze ktos dolaczy :)
Przepraszam że tak późno pisze ale życia nie starczyło :). od godz 16-tej w niedziele mam luz
jeżeli nic sie nie zmieni to i ja wpadne :)
Ok więc skoro jest już kilkoro chętnych to najbliższy spot ustalamy na niedzielę 26.01.2014 na godzinę 16.00 :) Standardowo górny parking Galerii Rondo i stamtąd jeśli będzie zła pogoda to przejedziemy się najwyżej do restauracji nad Rabą :) Postaram się nie zapomnieć i wziąść kompa więc jeśli ktoś będzie chciał to mu autko podepniemy :)
miejmy nadzieje ze ktos sie jeszcze dolaczy i ze pogoda dopisze chodz po dzisiejszym dniu chyba nie ebdzie takiej opcji he :) ale damy rade :)
:) Super gdybym się spóźnił kilka minut to mam nadzieje że nie zostanę zlinczowany :) . Kompa weź chętnie skorzystam jeżeli pozwolisz .
To do zobaczenia
O kurczaki aż tyle Belli będzie ? Aż miło będzie popatrzeć :D
zamawial ktos ramki ?? ja zamowilem 19 niby ma byc czas realizacji jeden dzien a tu juz 22 i ani slychu ani dychu ;/
Z terminem dostawy ramek zawsze był , jest i będzie problem :D Poczekaj spokojnie a kiedyś nieoczekiwanie ramki zapukają do twych drzwi :D
myslalem ze na niedziele beda ale raczej nie ma widokow na to ;/
- - - Updated - - -
to jest dobre kiedy wyslano heheheheh
Wysłano
01-01-1970
:)Przyznaje się bez bicia ja nie zamawiałem w 1970 miałem dwa lata , dziś mam jak co roku o tej porze 15:)
Pamiętam, że na swoje ramki czekałem dość długo. Długo nie było odpowiedzi, ale ramki dostałem.
jest dotarly dzis :)
to jutro w gospodzie ?? :P
Jutro spotykamy się tak jak miało być o 16 na górnym parkingu Galerii Rondo i dopiero stamtąd pojedziemy wszyscy razem w kolumnie do gospody :)
oczywiście w takich chwilach to ja zawsze w robocie ;) no cóż to miłego spotowania :D
no co ty moze sie zwolnisz :) zapraszamy jak najwieksze grono :)
ja odpadam moja bella odmowiła posłuszeństwa i stoi na warsztacie:(
Misior nic nie stoi na przeszkodzie abyś nie był chętnie podjadę po Ciebie podaj jakieś namiary choćby na PW .
Na PW wysłałem Ci mój nr tel
dzie bardzo Bumarc za podpiecie pod kompa oraz wszystkim ktorzy sie pojawili :) czekam na nastepny raz :)
Ja tez dziękuje odkąd nie świeci mi się kontrolka od poduchy moja psycha jest dużo spokojniejsza :)
--Dzięki
Dzięki za mroźnego spota , jeszcze trochę czasu na tej Galerii i by mi tam tyłek całkiem odmarzł :D Dobrze że te ciepłe napoje w gospodzie nas rozgrzały :) Następnym razem jeśli znów będzie tak zimno to spotkamy się i od razu lecimy się rozgrzać do jakiegoś lokalu :)
co tu taka cisza nastala ?? Bogdan_np jak ci idzie z navi ?? :)
Cisza jak zawsze :P Wszyscy się budzą jak ktoś rzuci temat spota :P
tu dawno nik nie zagladal :) Panowie kurde wywalilo mi dzis asr jednak do wymiany ;/
Niekoniecznie do wymiany. To może być też tak jak z poduszkami że przy lekkim nawet dotknięciu kostek zapala się błąd poduszek. Zadzwoń do mnie to ci podepnę autko i zobaczymy co mu znów dolega :)
bardzo chetnie :) jesli mogl bys mi tylko twoj numer wyslac na prv ?? :)
Gdzieś już tu był mój numer ale proszę oto i on 503189529 :) Dzwoń to się jakoś dogadamy kiedy ci pasuje się spotkać :)
Wypada się pochwalić ,wczoraj dream166 przywiózł mi śliczne ramki.
Przerwałem więc wszystkie sobotnie prace i całą swoją uwagę skierowałem na ich zamontowanie , po zamontowaniu wpadłem w samozachwyt :) :).
Z tego co wiem Kolega ma tego jeszcze trochę na składzie.
P.s. Przyszła mi do głowy taka myśl , wielkimi krokami zbliża się wiosna , co powiecie aby urządzić uroczyste topienie marzanny .
Ponieważ jest jeszcze trochę czasu więc można spokojnie cos zaplanować , ja osobiście mogę wykonać to co mamy posłać do morza tzn marzanne :) jestem w stanie ozdobic ja logiem VW , Audi lub jakiegoś innego badziewia :):):)
Oooo bardzo mi się podoba pomysł żeby ozdobić ją w kibelwagena , audi i inne :D
No oprócz Mazdy sam kiedyś miałem 323f 2.0 v6 i mam wielki szacun do tej marki
pomysl swietny :) utopimy to w rabie hehe :) no rameczki swietnie sie prezentuja :) ja dziekuje za cieple przyjecie Bogdan_np :)
U mnie masz zawsze full zestaw tzn: rock&roll , alkohol nawet jak będzie potrzeba to panienki zaproszę :) :) :)
Tu masz to czym się jeszcze param
http://www.pzk.org.pl/news.php
http://www.youtube.com/results?searc...kofalowcy&sm=3
Mój znak to SQ9LGB
Pożyczę Ci trochę sprzętu to zobaczysz to bardziej od kuchni
Tu masz coś jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=ltbQjWssP8g
Rzecz traktuje o powstańczej radiostacji "Błyskawica" jej konstruktorem był krótkofalowiec Antoni Zębik SP7LA.
Zbudował dla Muzeum Powstania Warszawskiego działająca replikę.
Chciałbym w jego wieku mieć taka pamięć i świeżość umysłu.