w tej kasie to kolega ma na sprzedaż dużo świeższą alfę 166 3.0 V6 z automatem 2002 rok
Printable View
w tej kasie to kolega ma na sprzedaż dużo świeższą alfę 166 3.0 V6 z automatem 2002 rok
A Ty co??? Po zlocie V6 zachciałeś :) kubicze to ta na wypasoe z szyberkiem?
mieszają Ci się moje samochody:) ona nie ma szyberdachu, wrzucę niedługo fotki zainteresowanym:P,
- - - Updated - - -
kiedy przyjedziesz obejrzeć Collezione:P
Rafal a kto pisze zebys sie rozstawal z onecna? :) kup druga. Kubicze ja sie wybieram do Ciebie od tygodnia. Dzisiaj mawet bylem ale rano. W ponieezialek postaram sie byc popoludniu.
Jutro wyjeżdżam Spiderem:) i nie ma mnie raczej do czwartku:P
A ja Wam pokażę co można kupić jak się jest cierpliwym:P
Załącznik 100028Załącznik 100029Załącznik 100030Załącznik 100031Załącznik 100032Załącznik 100033Załącznik 100034Załącznik 100035
- - - Updated - - -
Oczywiście Busso:P
- - - Updated - - -
nie ma jeszcze linku, fotki będą niedługo
Ładna. Szkoda, że to nie ta akurat wpadła w moje łapki :(
trzeba być cierpliwym:P Marek nie grzesz, takich samochodów zrobili tyle co nic:P Złóż dobrą ofertę i może być Twoja:P
- - - Updated - - -
cała
[QUOTE=kubicze;1215
A ja Wam pokażę co można kupić jak się jest cierpliwym:[/QUOTE]
Piekna, jak nie jest tajemnicą ile cię kosztowała ta cierpliwość
taki środek w przedliftowej budzie i nic wiecej mi nie trzeba. ku..a ten polift z zewnatrz jakoś mi nei leży.. nie wiem dlaczego:(:(
W Niemczech widziałem wcześniej dwie jedna za 11 tys Euro, drugą wcześniej za kosmiczne 17 tys Euro, te samochody są u nich tak samo mało spotykane jak u nas, w sumie nie wiem jak sprawdzić ile ich wyszło z fabryki, moja była tańsza, ale też sporo kosztowała
- - - Updated - - -
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-166-2-4-jtd185-black-line-colmar/180542282.html?lang=de&pageNumber=17&__lp=17&scope Id=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&mak eModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelI d=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&make ModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVari ant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPOR T
- - - Updated - - -
Black Line
Kupiliśmy ją tydzień po tym jak kupiłeś swoją .
Cześć. Znacie może tą 166:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-v6-...C29773251.html
Wszelkie info mile widziane :)
skóry milutkie, ale wg EPER to wersja Progression ;)
chyba sporo było wymieniane/upgradeowane
poza tym 220KM, a nie 226 - to jest CF3
Ale wygląda tłusto - nie ma co.
Fakt :)
Coś z tą klapą bagażnika mocno nie teges, no i te 16" koła do podwójnego wydechu i ospojlerowania pasują jak pięść do nosa. Generalnie mocno bym prześwietlił (np. czy VIN się zgadza i co podaje za wyposażenie, bo nie znalazłem pełnego EPER..), ale jeżeli będzie OK, to dobra baza do zrobienia wypasa :)
Koła pewnie ktoś daje takie bo po co sprzedawać na ładniejszych skoro można pchnąć osobno. Tapicerka też mogła być przekładana bo komuś się podobała. W każdym razie wygląda ta alfa bajecznie. Dorzucić ładne koło, np. 18" poliftowe i efekt miazga :) James, auto z Warszawy, więc co stoi na przeszkodzie, aby obejrzeć...
Zachorowałem na czerwony środek :D kto kolwiek widział kto kolwiek wie
Ja też za takim tęsknię, ponieważ w poprzednim aucie miałem. Coprawda welur ale też robił fajne wrażenie.
A mi się jakoś nie widzi ta czerwona. Mam w innym aucie i pasuje ale jakoś do 166 nie bardzo. Jednak w tym wypadku bym nie grymasił bo ten kolor z zenderem i podwójnym wydechem jest super.
Ja za czerwoną jestem bardzo ale nie z drewnem. To mi się akurat gryzie. Do czerwonej tylko alu.
Jechałem po taką do warszawki...cała czerwona w środku dla mnie rewelacja jeśli chodzi o wygląd. Oczywiście stan utrzymania był opłakany ,gdzieś to opisałem i w efekcie nie kupiłem. Ale powiem ,że robi to wrażenie ,raczej niewiele takich w Polsce jest bo od tamtego czasu nie spotkałem się z taką wersją.
- - - Updated - - -
o cholera nie widziałem linku.....wyglada zaje.....cie......kurcze rewelacja...ciekawe jaki jest jej stan tech???
Czerwona skóra i niebieska to najrzadziej spotykana (trudno wyczuć która bardziej).
a skóra ciemnoszara z białymi obszyciami z Collezione to co:P
No tak :)
e tam Marku. Ja mam taką:)
Byłem oglądałem i uczucia mam przynajmniej dwojaki. Niby wydech podwójny (końcówki Sebring) fajnie się prezentuje o tyle całość tej 166 już nie tak do końca. Może to wina przykurzonej AR, ale na żywo już tak fajnie to auto się nie prezentowało. Brakowało m.in. plastików od spryskiwaczy xenonów (czerwony lampka mi się zapaliła). Wnętrze czerwone robi robotę w połączeniu z czarnym, ale już na miejscu widać, że jest zmęczone czasem i dodatkowo gałka od zmiany biegów totalnie wg mnie tam nie pasuje. Może mega sprzątanie by pomogło, ale porównując je do mojej 166, tak naprawdę nie ma czego porównywać. Nie odpalałem jej, bo stała przyblokowana innymi autami i patelnia ze 40C w słońcu mnie wykończała.
Auto ładne ale ten wydech gałka i drewna totalnie mi nie pasują do reszty :) Skóra widać nawet na tylnej kanapie mocno zmęczona
podjąłem męską decyzję, pewnie drogo, ale może dzięki temu zostanie u mnie :) http://allegro.pl/alfa-romeo-166-3-0...385269014.html
Drugą kupiłeś? To faktycznie siana wywaliłeś. Za tą kasę to nawet do idealnego stanu sceptycznie bym podchodził a co dopiero tu.... No ale ważne że jest, każdy ma inne widełki :) No to jak masz drugą to może być się pochwalił tandemem :P
Ja zrozumiałem, że tą z ogłoszenia chce sprzedać. No powiem Ci, że sporo celujesz, będzie ciężko - raczej zostanie u Ciebie.
No, trochę droho :). Coś mi się wydaje że ty swoją sprzedajesz tak jak ja moją. Ja już od roku sprzedaję tylko jeszcze ogłoszenia nie wystawiłem :D.
Pewnie bedze mial... Beda dzwonic i plakac ze drogo. Szerszeń kiedys pisal na forum ze jak mial wystawiona 147 1.6TS w idealnym stanie, ludzie potrafili dzwonic tylko po to zeby powiedzec ze drogo. Parodia. Samochod widzialem na zywo jeszcze jak byl na szwajcarskich blachach. Pamietam ze wtedy szukalem 3.0 dla siebie i nawet zaczepilem wlasciciela z pytaniem czy nie chce odsprzedac ale byl dopiero po kupnie. Calkiem ladnie sie prezentuje. Nero Volcano + bananowe skory.