Drifterku bądźmy poważnymi ludźmi.Po to człowiek się umawia i robi listę,żeby nie było głupich sytuacji.Ja lubię mieć czarno na białym.
Printable View
Drifterku bądźmy poważnymi ludźmi.Po to człowiek się umawia i robi listę,żeby nie było głupich sytuacji.Ja lubię mieć czarno na białym.
Ojtam ojtam - pewnie kilku nowych się pojawi.
Ja sobie odpuszczam.Sorki.Krzyśka też nie będzie.
A Krzysiek co? Zrobić mu pod domem spotkanie to się nie pojawi.. Pisać wszystkim, że odwołane?
Po prostu rozmawiałem z nim i doszliśmy do pewnych wniosków.Pisz że odwołane.Ponowimy temat jak będziemy pewni większej frekwencji.
Ale dupa się zrobiła ze spota:/Będzie następny:)
Dawno tu nie zaglądałem.Widze że z organizacją i frekwencją na spota wiele się nie zmieniło,a szkoda pogoda ładna się zapowiada na szmaragdowym ładnie,też bym zawitał na pogawędki
Witam,
jak na odwołany późnym wieczorem spot cztery auta przyjechały jednak. Dzięki chłopaki, że mogliśmy spotkać się i porozmawiać. Nawet, że w gronie był peugeot. Dla reszty chłopaków z forum chcę powiedzieć, że nie każdy zagląda w niedzielny poranek na forum.
pozdrawiam
I pogoda była idealna:) Nie ma co odwoływać na ostatnią chwilę o ile nie idzie żaden huragan, albo inna burza piaskowa, bo ludzie robią plany i pewnie gdyby nie gdyby nie te wiadomości to kilka osób by się jeszcze pojawiło.
A i jeszcze co do miejscówki - bardzo fajna, ale po deszczu jest trochę błota i Alfa nadaje się do mycia:P
o taaak musiałem zawitać na myjkę w drodze powrotnej :P
Ziomeczki ja już po operacji. Jak noga dojdzie do siebie to robim spota:)
Jako, że zima nie chce się jeszcze u nas pojawić możemy zorganizować ostatniego w tym roku spota :) Proponuję 8 grudnia na parkingu Top Shopping. Dlaczego tam? Wszystko jest opisane w linku. Przy okazji można wziąć udział w zawodach Rally Amator. Osobiście brałem w tym roku udział w dwóch takich imprezach i polecam, można sprawdzić swoje umiejętności i możliwości auta :)
Co Wy na to?
No trza pomyśleć:)
Wlodzmin a juz noga doszla do siebie ?
No czeka mnie jeszcze jedna operacja rekonstrukcji więzadła. Bo jak teraz byłem to zrobili tylko plastykę łękotki, usunęli przegrodę stawu i kikuty więzadła. Trochę spustoszenia mi się narobiło w kolanie ale jakoś śmigam:)Jeszcze jakiś czas będę kuter nogą:/
Hehe powinno:)
A z tym spotem to jak umawiamy się??
rzelich rzucil termin 8 grudnia i w sumie mi by pasowalo byle nie z samego ranca bo bede po nocy i chcialbym troche odespac
Standardowo popołudniu 12-13sta.
Jak 8 grudnia to też bym wpadł :)
8 grudnia mam ślubowanie o g. 10
A to niestety trochę potrwa więc moje przybycie stoi pod dużym znakiem zapytania.
Ja 8 grudnia do godziny jedenastej mam jazdy na prawko ( C ) a później jestem wolny i chętnie się pokażę.
Pozdrawiam Rychu
Jako, że mi wczoraj Krzysiek w Piwnym Raju przypomniał o forum (;)) to na spot sobotę w godz. 10-12 jest duuuża szansa, że się stawię!
Może panowie jakieś konkrety: Sobota 8.12.2012 w samo południe parking Top Shopping
kto będzie proszę się dopisać do listy:
YEYE
YEYE
Franek Strzelba (na chwilę)
YEYE
Franek Strzelba (na chwilę)
rzelich
Byłem, widziałem tylko auto rzelicha...
też byłem, pogadaliśmy z Rzelichem, porobiłem za pilota na trasie i się zebrałem - zimno dość było
Też widziałem Twoją 159, ale byłem akurat zajęty pilotowaniem
żeby nie byc gołosłownym, fotka...
Załącznik 79748
Yeye, a Ty co taki uchachany na tej fotce?:) Cieszyłeś się, że rzelichowi przeguby strzelają czy jak?!:)
Ale się tam was na ten spot zjechało....
A, to pomyłka... Myślałem, że zapuścił "mikołajowy" zarost na Święta.
Czy w gdansku sa jakies spoty?
Właśnie, może w Trójmieście coś byśmy zorganizowali?
Ten temat dotyczy spotkań w szczecinie. Spotkania w Trójmieście organizuje Klub Alfa Romeo Pomorze
witam wszystkich :) moja alfinka już niedługo wyjedzie na szerokie nasze polskie drogi :girl_wacko: na razie pomykam fordem mondeo kombi:crazy_pilot:wesołych świąt