Tak za 2-3 mies, na Go Sporcie pojawi się niezły killer :)
Golf III VR6 + turbo ^^ 450KM i AWD :>
Tak za 2-3 mies, na Go Sporcie pojawi się niezły killer :)
Golf III VR6 + turbo ^^ 450KM i AWD :>
no i po co nam to wiedzieć że jakiś golf będzie jeździł ?
Spotkania czwartkowe to głównie wyścigi, więc fajnie wiedzieć na kogo można trafić na kresce ;)
Czyżby P4 śledził forum VW??:P nie ma co się spinać z kim się staje bo to zabawa jest;)
tak dla P4 to wyścigi a dla nas spotkania zeby można se pogodać o autach także 19Gumis20 spokojnie wpadaj :P 1920 ?? czyżby chodziło o Ruch ?? :D
Hans hehehe jakos troche dawno temu zalozylem takiego meila i uzywalem tego nicku i tak zostalo do dzis :P
Witam, chciałem przeprosić i się wytłumaczyć za ostatni czwartek. Byłem akurat w 3 stawach i przejeżdżałem obok Was na parkingu podziemnym, jednak bardzo mi się spieszyło do innego sklepu, bo go zaraz zamykali :-) Następnym razem chętnie się zatrzymam, żeby pogadać. Do zobaczenia!
Czerwona 147 na SJ :-)
oj, nawet nie wiesz ile epitetów zebrałeś ;)
No jakby to "zgrać" jakoś harmonicznie to była by bajka :D Wiem że na pewno któryś team F1 zrobił kilka "kawałków" za pomocą silnika Formuły 1, ale to było wcześniej zaprogramowane na komputerze - w której chwili na jakie obroty ma się wkręcać silnik itp. Zaraz tego poszukam :D albo może jutro, bo wszyscy śpią to nie będę hałasować :D
no ale na taki "koncert" potrzeba więcej Busso :P
Ja już się w koncerty nie bawię, szkoda silnika :)
Niech klekoty trochę potrzymają na obrotach :)
no co Ty sam mówiłeś że klekot takich dziwięków niewydaje jak Vka
http://www.youtube.com/watch?v=7XR7OpM2Ufk
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:02 ----------
albo to:
http://www.youtube.com/watch?v=8aArS...eature=related
haha! :D
tak se to tłumacz Pfourul tak se to tłumacz.
Dziękuje Dzień Dobry.
hehehe dobre :D
Prosze Państwa jest Poniedziałek cza updejtnąć do góry temat kto zawita tym razem do nas na spot ? Będzie to prawdopodobnie zaznaczam prawdopodobnie jedyna okazja do spotkania Anki Huliganki naszej forumowej knajpowiczki number łan :D
no to wkoncu ja sie chyba pojawie, od dzis stalem sie posiadaczem SYNA :cool: :big_boss: takze juz nie musze byc przygotowany na alarmowy przejazd do szpitala :D
i jeszcze pempkowe zaliczymy :D
W tym tygodniu się raczej nie pojawię... ale wszystko wskazuje, że od maja będę już na Śląsku przebywał, czyli prawdopodobnie będę się częściej pojawiał :)
Ale nie uprzedzajmy faktów ;)
Pzdr.
sorki nie będzie mnie w tym tygodniu
Ja już teraz też będę wpadać tylko co 2tyg, więc do zobaczenia za tydzień :)
Hahahah , tak gwiazda to ja nie jestem.
Faktycznie tak jak pisałam w knajpie , jestem jutro po południu w Katowicach.
Brat z Niemiec przyjezdza z kumplem do Katowic , i ja go zabieram w dalszą drogę , do Rzeszowa.
Umówiłam sie z nim na 3 stawach , ale wszytsko zalezy od tego o ktorej on dojedzie.
Jeśli po południu to nie dam rady z nim czekać na spot tylko się zawijamy do rzeszowa na święta.
A jeśli by był na wieczór to będę miała czas czekając na niego , bo ja będę w Katowicach około 16-17
Witam troche sie nie odzywalem ale jesli wszystko dobrze sie ułoży to jutro będę na 3 stawach a miejsce to jak zawsze czy coś się zmieniło??
Ja na godzinke będę bo niestety zmiana nocna ...
Po tych chamskich i nieprawdziwych tekstach jakie o mnie wypisywałes chyba nie sadzisz ze bede miała ochote sobie psuć spotkanie twoim widokiem.
W takiej sytuacji zmontuje mały spocik z wybranymi osobami w innym miejscu :P
I koncze dalsza dyskusje wiec daruj sobie
I nie doszukuj sie spisku , nie jestem jakas wirtualna postacia , na warszawskich czwartkowych spotach bywam czesto wiec ludzie mnie znaja. Ale ty nie poznasz i niech tak pozostanie.
Daniel będziesz? :) jak tak to o której?
Wpadam na GO-Sporciiik jak co :)
ja może będę po pracy od razu :)
Ja przyjadę dzisiaj, tylko macie na mnie poczekać do 22:15 (żeby Hans nie czekał sam)
Proszeeee :D
zaś czekać ;/ bleeee Ludzie ludziee widzismy sie na Niebieskim :D Pzodro 600