Witam,
Czy ktoś z okolic Gliwic wybiera się na zlot Forza Italia do Poznania 31.08.2013?
Proszę o kontakt.
Printable View
Witam,
Czy ktoś z okolic Gliwic wybiera się na zlot Forza Italia do Poznania 31.08.2013?
Proszę o kontakt.
Czy mozna jeździć z kontrolką poduszki powietrznej?;) bo tak jakoś się zaświeciła z miesiąc temu ( jak mi zapchali auto w 5 osób) i nie chce zgasnąć;)
Dopóki w nic nie uderzysz to można :P
Mam kabel moge Ci podpiac. Tylko w brata 147 cos nie szlo do poduszek. Ale sprawdzic mozemy.
Wysłane z telefonu za pomoca Tapatalk
Ok po pogrzebaniu pod siedzeniem kontrolka zgasła;)
Ufff... ;)
Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=BHe8p...ature=youtu.be no i się wykręciło druge miejsce
Czyli treningówka przydała się... pod Auchan-em :o
Gratuluję wyniku,
Aha, koniecznie muszę zobaczyć jakieś Twoje zdjęcie w kasku :P
Pozdrawiam
Załącznik 105862
voilŕ :)
Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2cPFU5UwT
P.S. Znalazłem jakiś warsztat specjalizujący się tylko w Alfach w Będzinie, jakieś opinie ?
a ja tak o pozdrowie Archiego i Izę ( oraz kilka innych alf) , których codziennie widuję pod urzędem;) Zawsze jak wychodze na "lunch" to "was" widze;)
Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Flar Ital Częstochowa ul Osterwy 4. W szoku byłem jak rozebrali Selespeed'a w drobny mak, poskładali go i nawet potem chodził. Silniki też mają w jednym palcu. Naprawili silniki zdemolowane przez niejednego kowala. Swapy też robią.
co tu taka cisza? czy wszystkie alfy na wakacjach ? a może czas zamknac ten temat
Moja Alfa Romeo przemierza górskie drogi Karkonoszy i okolic. Dzisiaj zaparkował Niemiec obok w 156 V6. Sam z siebie zaglądał o alfie. Nawet zesmy sie dogadali :D. Miło.
Wysłane z telefonu za pomoca Tapatalk
Bebe rozumiem że Bella objechała wakacje bez grymasu?
Ha... jedynie nie poradziła sobie z korkami na granicy (hihihi). Pierwszy raz stałem przed tunelem, chyba tak specjalnie "blokowali" aby ludzie się nie kisili w tunelu.
a ja w urzędzie walczę z rejestracją.. brak jednej cyfry a problemów mnóstwo
Załącznik 107214Załącznik 107215takie tam w wolnych chwilach ulepione
:eek: Miód Panie ;o Chce takie:D
ja tez poproszę takie cudo
A ja widziałem nawet jak Darek szykował miejsce pod ten stolik,
I kto powiedział, ze 156 jest ciasna :cool:
Pozdrawiam
No piękne cacko, Archi już wiem na co można wykorzystać Twoją felgę.... jako blacha na ciasto (mniam). :cool:
My dzisiaj zrobiliśmy mini-spota w 4 osoby, przeszkadzajac Darkowi w pracy ;)
zaraz przeszkadzac akórat mialem przerwe sniedaniowa
o 15? ;)
trzecie sniadanie:P
dzis przy powrocie z gliwic mijqlem przepieknego Alfasuda na Gliwickich blachach. Kojarzy ktos wlasciciela tego cuda?
nie nie, niebyl. Caly byl czerwony, a przez cala dlugosc od maski po kłape mial namalowane pasy na wzor wloskiej flagi. Cos pieknego:)
panowie budzic sie i wpisywac na tor do czestochowy
tor wyrazów
jest gdzies jakies info na forum?
Darek pisze o tym
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...wy_zapisy.html
Pozdrawiam
no widac jak gliwice sledza tematy na forum pogratulowac dzieki archi