To już cinas nie masz bertonki spod znaku błyskawicy ?
Printable View
Jak ktoś chętny mogę jutro wziąć lapka MES/FES z viakenem do silnika poduch absu .
Załącznik 97481no ale klasyki byly i przedstawiciel forum tez :)
- - - Updated - - -
Załącznik 97480
kwestia przejściówki czy kabla?
w zeszłym roku kogoś podpinaliśmy przelotką - ale nie pamiętam kogo i czyja przelotka :D
Nie nie bertonka to była chwilowa teraz smigam żółtym leonem 2 fr wiec latwo poznac :)
- - - Updated - - -
nawet widac w oddaaaali :d na zdjeciu Mirona ;)
Winna jest przelotka na 99%. Kabel jest sprawny, bo podłączałem 156-tke KHOTa ostatnio. Jak nie będzie padać, to wpadnę.
u mnie po mału się przejaśnia i nieśmiało nad piątkowem przebija się słonce - wiec jak nie spadnie deszcz to będe na 100%
Mimo, że obiecywałem, to mnie niestety nie będzie. Obowiązki rodzinne ssą... Jednak jakby się komuś jutro chciało...;)
- - - Updated - - -
Szybka zmiana planów - wlecę przed 3 na jakieś 20 minut;)
Gdzie dziś siedzicie?
@ Tapatalk on Neo V
eh... bylem na malcie i liczylem ze moze tam jestescie ;/
Dajcie mi next time znać na PW, bo ja zawsze zobaczę info dzień za późno... to podlecę którąś ze swoich toczek..
Ktoś się wybiera dzisiaj na klasyki? :)
ja będę ;D
Jakiś spocik na 15 albo 16 czerwca ?
Ja odpadam na pewno, za tydzień zaczynam urlop i nie będzie mnie w Poznaniu.
Ja się mogę standardowo zjawić raczej.
Ja 15-go mogę wpaść, 16-go raczej nie dam rady.
mi ten termin 15-16 obojętny :D
spokojnie mogę też pojawić się na termach w czwartek - o ile będzie jakaś ekipa :D alfaholików
Witam kolegów z Poznania od niedawna jestem posiadaczem 156. Mam parę zapytań co do tego modelu. Chętnie przyjadę 15-16 na termy. Tylko jest mały problem moja alfa nie nadaje się na żaden pokaż ( progi ) dlatego chętnie omówiłbym z kimś ten problem. Pozdrawiam
spokojnie :D moja 47 obecnie też nie wygląda :haha:
Mi sobota jak najbardziej pasuje, godzina bez znaczenia. Czwartek natomiast odpada chyba, że grubo po godz. 22.
Pozdrawiam
no to co panowie sobota godzina 15 ?
tylko pytanie gdzie ?
To może i ja podjade :) W końcu na pione :P
Wczoraj przejeżdżałem koło cytadeli i zauważyłem fajny parking. Dokładnie w tym miejscu: 52.418671,16.941398
Można spróbować tym razem tam. Tyle że nie wiadomo, czy będzie miejsce w weekend w porze poobiadowej.
Jestem za czwartkiem ! W czwartek tez przyjade niestety w piątek i sobotę nie moge ;-/
O której się zbieracie na klasykach?
zaproponujcie jakas godzinke i miejsce
Ja proponuje 18
to o 18 termy - ktoś bedzie ?
Ja będę!
- - - Updated - - -
Weźmie ktoś kabelek i komputer na następny spot? Chętnie zobaczyłbym co tam ciekawego Alfąsa ma do powiedzenia. Plus myślałem, żeby sprawdzić korekty wtrysków, zacząć zalewać 2T od następnego tankowania i po jakimś czasie sprawdzić jak to działa.
To może lepiej o 19tej przy termach w czwartek?
Klasyki są chyba o 20tej, to jeszcze by się obejrzało...
Mogę wziąć komputer z kabelkiem jak ktoś będzie chciał się podłaczyć.
szczerze to 18 mi lepiej pasi - ale w zasadzie i na 19 nie będzie tragedii.
Kabelek mam zawsze w aucie - więc nie ma problemu K.O
Super, dzięki.
Mi jest właściwie bardziej na rękę 19, więc jeśli tak pasuje Wam, to tak pasuje i mi jak najbardziej. No i obejrzy się jakieś klasyczne bryczki o tej 20;)
Ja będę już od 18.
K.O i gord widzimy sie pod termami o 18 ?