Tablice mam WM, ale to chyba o mnie chodzi :)
Również pozdrawiam. Fajnie te światła dzienne w halogenach wyglądają :)
Przy okazji pozdrowienia dla kolegi z jedną 159 na podwórku, a drugą przed bramą zaraz przy murze kościoła w Trząsaczu
Printable View
rzeczywiście chyba WM :) przejazdem byłeś w Szczecinie :)
Odwiedzałem ze znajomymi kumpla, który przeprowadził się do Szczecina. Przy okazji trochę pozwiedzaliśmy okolice :)
pozdrowienia dla kierownika błękitnej 147 (blachy PZL) widzianej dzisiaj na ul. Jagiellońskiej:)
Jutro będę w Szczecinie :P Zobaczymy czy ktoś mnie upoluje.... ;)
Na pewno w okolicach Mazowieckiej :P Godziny... hmm... na pewno przed 15 ;) bardziej w okolicach 13-14 :) Później robię wypad w stronę Słonecznego na zakupy i go home :/
Z uwagi na to że jesteś w rozjazdach/zapracowany pewnie się nie zobaczymy...
No niestety się nie zobaczymy.Mazowiecka nie mój rejon.Jak byś po Pogodnie się kręcił to inna sprawa,bo centrum to unikam jak ognia:D
Na pogodnie kiedyś mieszkałem ;) Na Kaliny, blisko "Syriusza" :) Jest jeszcze ten sklep? Bo dawno nie byłem w tamtych stronach... :)
Jak byś mi powiedział jaki nr ma ten Syriusz to bym wiedział o co cho,bo tak sklepami,firmami itd to tematu nie kumam.Ja tylko nazwa ulicy i nr:D
Nie powiem Ci :P to sklep PSS. na przeciw przystanku 75 ;)
jest jeszcze ten sklep ;)
No i ustrzelony zostałem na Pl. Żołnierza przez Cuoreventi :)
Pozdrowienia dla kierownika poliftowej 156 SW na klubowych ramkach widzianej dziś w Kamieniu Pom ok 13:00 ( dynamicznie startował na skrzyżowaniu :) )
Malin, jest jest tam Syriusz nadal :)
cześć,ciekawe czy mnie ktoś upoluje kiedyś,od dziś moja princessa wyjechała na drogę po półrocznej przerwie...;-) zrobiona i ma sie baaaardzo dobrze,pozdrawiam.
O widzisz Malin, mało gdzie można dostać:)
Ciekawe czy ktoś mnie kiedyś też upoluje na szczecińskich rozdrożach :)
niestety to nie ja :(
Dzisiaj na Gorkiego czarna 156 SW po fl na ZS 5***V z klubowymi ramkami.
Chciałem stanąć obok, ale krawężnik był taki że chyba musiałbym podjechać Crosswagonem;)
Wczoraj Żabi Kruk koło WSB granatowa 166 PO XXXXX rameczki Alfaholicy, a pod samą WSB 147 na KARPiowych rameczkach :)
wczoraj pod MC w Grudziadzu czarna 156 CZN..... na klubowych ramkach, zaparkowalem obok jak wrocilem to ciagle stala ale wlasciciela sie nie doczekalem:(
ja parkowalem tylko chwilke na jedzonko w MC i dalej w droge
Kilka chwil temu uchwyciłem Bellę na Cienistej w Szczecinie.
Ps. Zawsze taka czysta jest?:)
Stoi zepsuta to się nie brudzi w czasie jazdy;)
Chciałem zrobić zdjęcie razem z moją ale bym się wstydził bo moja upitolona a nie mam kiedy jej dopieścić :P
Pozdrawiam!
A ja mam pytanko czy ktoś z forum był na zlocie w Makowicach 28.04 srebrną alfą 156 początek rej to ZSW?
Widziany Robertovv w Połczynie w okolicy ronda przy Netto :)
Pzdr dla kierownika czerwonej GT na ZGY wczoraj na Woj. Polskiego w Szczecinie;)
kto to moją 156stke obmrygał w piątek ? gdzieś na trasie do świnoujścia. ?
156 FL Sw rejka od DPL.
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnozielonej 156 GS65310 jak dobrze pamiętam. Spotkaliśmy się wczoraj na trasie jakoś za Podgajami i jechaliśmy tak aż do Słupska - raz jedno, raz drugie gdzieś z tyłu ;)
a ja pozdrawiam kierownika 166 na rejtsracjach CB z podkladkami SCAR jechalismy za soba na mazury ,az do Olsztyna gdzie navi poprowadzila mnie inaczej
:)
pozdrawiam i milego wypoczynku
Widziana 145 na DW.... w Połczynie-Zdroju na "przelotówce" oraz dla czarnej MiTO chyba na GCZ.... która jechała za mną od ronda do świateł - mrygnięte awaryjnymi, podniesiona ręka (moja :P ), niestety bez odzewu - może jakiś "kapelusznik" słabo widziałem w lusterku bo zapadał zmrok ;)