byle byś tylko po % niczego w aucie nie cofał:)))
Printable View
byle byś tylko po % niczego w aucie nie cofał:)))
To jest ten spot w niedzielę czy nie?:)
A dlaczego miało by go nie być???
będzie będzie, to jak Panowie 17?
W miasteczku galicyjskim, jak mnie pamięć nie myli:-)
Ja niestety nie gwarantuję, że się pojawię bo mam na weekend masę roboty papierkowej do szkoły i może mi soboty braknąć... Ale się postaram.
Panie i Panowie ale to chcecie tylko godzinę posiedzieć? O ile się nie mylę to miasteczko jest otwarte do godziny 18tej. :) Swoją drogą ciekawe czy można tam wjechać?
I za ile? ;)
W sumie to wstyd się przyznać, ale ja tam jeszcze nie byłem tak, że nie wiem do której to jest:-)
ja myślałem bardziej o parkingu przed miasteczkiem, no bo do samego miasteczka na bank nie wjedziemy:) i również w samym miasteczku nie byłem:) to może być i wcześniejsza godzina, mi obojętne
Ja też mogę przyjechać wcześniej, z godzinę dwie, możemy zobaczyć czy jest tam coś ciekawego:-)
to moze 15 ? tam na parkingu przed miasteczkiem
wsumie lepiej wcześniej bo potem coraz zimniej jest:) mi pasuje
30.09 godz 15 parking przy miasteczku Galicyjskim :top:
ha ha dokladnie :cool:
Tylko chatki są płatne w niedzielę. Jutro są za free. http://www.muzeum.sacz.pl/51,377,Mia...alicyjskie.htm
Można zadzwonić i zapytać za jaką opłatą by nas wpuścili chociaż pewnie krocie. :) W sumie samo miasteczko nie jest wielkie ale przyjemne. No skansen też warto zobaczyć. :) Obejrzeć jak to było zanim pojawiły się Alfy. :)
parę zeta chyba się znajdzie jakby co:)
Jak o 15 to ja odpadam.
Swojej obecności niestety nie jestem pewien ze względu na wyjazd do Krakowa. Dziś właśnie złamałem pierwszy tysiąc kilometrów moją Alfą i jest super, ale chyba nie obejdzie się bez lekkiego podkręcania silnika i wywalenia DPF-a, bo do setki w 11 sekund człapie ;)
weź ich na spota:)śmieje się kumam
jutro ma byc ladna pogoda podobno, wiec bedzie mozna spokojnie postac na parkingu ;p :)
ciekawe ile osob bedzie
Juz Wam mialem podawac numer zebyscie glosowali na zdjecie miesiaca, aa tu patrze moje trafilo na pobocze :(:(
he he :stop:
Tak, pogoda ma być ładna:) myślę, że dam radę przyjechać:)
chociażby na drodze na gródek, w 1 miejscu jest ładna panorama na NS, ewentualnie na trzetrzewine jak się jedzie też jest opcja:)
Nooo Grodek ok :D ladny widok jest, i przedewszystkim bezpieczniej, bo na Trzetrzewinie to rozne rzeczy sie dzieja slyszalem :bird::bird: :P
aa moze by cos kolo zamku wykombinowal albo ratusz, nie wiem ;p heh
koło zamku to ja dałem nawet konkursowe, ale to dużo bawienia się bo jeśli wieczorową porą to światło z latarni słabo doświetla, dlatego jak robiłem wtedy to jeszcze zabraliśmy lampę błyskową stojącą co doświetlała auto by jakoś to wyszło, ja w głowie mam dużo mega miejscówek, także by nie robić już OT, jutro Ci powiem o paru gdzie moglibyśmy zrobić sesje:)
chlopaki nie ma sensu sie wysilac na zdjecia konkursowe bo i tak wola tam fotki felg.Porobcie zdjecia felgi,lusterka i wrzucajcie na konkurs.
dobra Panowie/Panie, jakby ktoś dopiero co wszedł to dzisiaj 15 Miasteczko Galicyjskie, do zobaczenia na miejscu:)
Ja raczej przyjadę puzniej, bo znajomym zachcialo się jechać na park linowy do krynicy:-)
Dzięki za spocik. Miałem aparat Zorke 5 i zrobiłem kilka zdjęć. Marne co prawda bo to zorka ale pobierajcie. :)
ZDJĘCIA
Pozdrawiam.
Któryś przypadkiem przez Orła Białego wracał???