24 000 cm3 robi wrażenie :D
rozrząd wymieniany przy 88000 ?? ehhh
Printable View
24 000 cm3 robi wrażenie :D
rozrząd wymieniany przy 88000 ?? ehhh
Dziękuję właśnie wysłałem PM do niego pozdrawiam.
Tak jest. Przez pierwsze półtora roku auto przejeżdżało średnio 20 tys. km na rok. To oznacza, ze spadł na nie meteoryt, ktoś sfałszował bazę centralna Alfy Romeo, albo jeszcze jakaś niestworzona historia. A już całkiem na serio. Albo ktoś sprowadził to auto i zapłacił bardzo dużo w Niemczech (auto z nieduzym przebiegiem musi swoje kosztować, mimo bardzo biednego wyposażenia). Albo auto zostało sprowadzone "poobijane".
z przebiegiem może być i tak:
nowy samochód używany w firmie przez pierwsze trzy lata robi ponad 100 - 150 tys. km.
następnie kupuje go osoba prywatna i przez kolejne 3 lata robi tylko 50 tys. km
myślę, że sporo jest takich limuzyn w dieslu, które na początku "pracują" i robią km. a później "odpoczywają" i już tak nie nabijają licznika
numer telefonu i można zadzwonić;) mam mamę germanistkę także mogę pomóc;)
aha pytanie z innej beczki, czy programem diagnostycznym do włochów, da się sprawdzić oryginalny przebieg auta np pomimo tego że jest cosnięty? w nielubianych przez Was vw, od 2001 zapisany przebieg jest w sterowniku i nie da się go usunąć w żaden sposób, także mając vaga można sprawdzić realny przegieg;) pytam bo tym można na przedbiegach auto skreślić.