kto dzis lecial przez Nagawczyne 159 RDE LU w kolerze cos ala kawa z mlekiem chyba z ramkami ?
a pozniej w Grabinach srebrna 147 wyprzedzona przed przejazdem kolejowym tez jakies bialo czerowne ramki byly
Printable View
kto dzis lecial przez Nagawczyne 159 RDE LU w kolerze cos ala kawa z mlekiem chyba z ramkami ?
a pozniej w Grabinach srebrna 147 wyprzedzona przed przejazdem kolejowym tez jakies bialo czerowne ramki byly
Pozdrawiamy Niskiego widzianego dziś na ul. Targowej. Fajne Cię było zobaczyć.
A miło mi - również serdecznie pozdrawiam :D
z kim sie wczoraj mijalem na wlocie do Mielca-srebrna 156 SW chyba na ramkach i chyba mi ktos machal.Pozdrawiam
Witam tutaj link do grupy Alfaholicy Małopolska i Podkarpacie https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ proszę o dołączanie na FB może wspólnymi siłami uda się organizować jakieś większe zloty samochodów marki Alfa Romeo :)
Pozdrawiam Michał
kto mnie wypuscil dzis po 17 spod Vimaxu-alfa 156 sedan przedlift (jakis odcien niebieskiego albo granatowa) nie wiem czy byly ramki bo mi szyby zaparowaly.wydawalo mi sie byly.Jechalem taka piaskowa Yariska.Pozdrawiam i dziekuje
Pozdrawiam złotą 147 z ramkami parkującą na ul. Gromskiego. Czyżby kolega psylo?
Tak to ja. Dzięki i również pozdrawiam :) Jesteśmy sąsiadami?
Sąsiadami niestety nie ale szwagier tam mieszka więc często jestem (też alfaholik tylko skromny - ciemna 156 LHR)
W takim razie szwagra też pozdrawiam