Z drugiej strony inwestować w prawie 14 letnie auto...
- - - Updated - - -
Od swojej 155?
Printable View
Ja wystawiam jutro na aledrogo z przeznaczeniem na części. Decyzja podjęta.
Szczerze to muszę liczyć minimum 2500 żeby to hulało jak należy. Silnik + wymiana + rozrząd + olej + płyn i to wszystko po kosztach.
Zainwestuję a potem będę się bujał z Alfą przez parę lat i nie sprzedam sprawnej ani za 5tys. Tym bardziej, że miałem zamiar do wiosny jeździć a potem zamianka na coś nowszego. Po prostu tylko się przyspieszy wymiana samochodu. :)
- - - Updated - - -
159 ładnej proszę szukać. :)
Jako prawdziwy miłośnik motoryzacji juz Alfę zaliczyłem w swoim inwentarzu. :) I to najfajniejsza przygoda motoryzacyjna w moim życiu. :) Łezka się kręci w oku jak patrzę na Alfę i wstecz na wszystko co związane z nią (to forum, super ludzie, spoty, klimat i cały czar związany z posiadaniem tego pojazdu).
Troszkę zabrzmiało jak byś się z nami żegnał, kupisz "9" albo Giuliette i będzie gitara :) pozytywną rzeczą w całej sytuacji jest to że będziesz miał wcześniej nowy samochód (mam nadzieję że jednak nie golfa TDI ;) )Głowa do góry bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i wierz mi że w moim przypadku to powiedzenie sprawdziło się już wiele razy :)
W takim razie nie pozostało mi nic innego jak pożegnać piękną 156 która dzielnie przybywała na liczne spoty w ciągu ostatnich 2 lat [*]
Załącznik 107463
Wracam po dlugim czasie nieobecnisci !
Witam wszystkich :)
Ps. jak sie wam podoba czarny grill w Srebrnej 156??Załącznik 107465Załącznik 107466
- - - Updated - - -
Niedlugo dojdzie czarny dach lampy przod GTA LooK i Felgi srebrno-Czarne :)