Czemu wlew paliwa jest raz z jednej raz z drugiej strony biała/czerwona ?
Printable View
Czemu wlew paliwa jest raz z jednej raz z drugiej strony biała/czerwona ?
Ale ja nie jestem malkontentem. Ja po prostu nie rozumiem tego nieustannego powoływania się na księgowych w odniesieniu do tego projektu, bo każdy księgowy by Sergia wyśmiał (przypomnijcie sobie prezentację o tym jaki zespół inżynierów będzie pracował choćby nad silnikami). Alfa Romeo nie jest kurą znoszącą złote jaja dla FCA, od tego są inne marki. I trzeba przyznać, że Sergio ma cojones, że taki projekt zrealizował, było kilka innych, prostszych i bardziej dochodowych rozwiązań, które by ucieszyły księgowych i udziałowców.
Jak już jesteśmy przy garażu, to poczekam na rzeczywistość cenową i drogową, bo na dzień dzisiejszy moje serce bardziej skłania się ku Jaguarowi XE S niż ku Giulii, nawet pomimo tego, że im dłużej patrzę na Giulię, tym bardziej mi się podoba.
Znaczy że Ford rzuca wyzwanie Alfie tak? czy powątpiewa zgryźliwie w widok Alfy na torze, niemal jak widok w suva w terenie :)
Co do Poznania - załatw zniesienie limitów głośności ! (swoją drogą jak można było do tego dopuścić i czy faktycznie są pilnowane?) Albo przyjedź sam na mniejszy ale swobodny jakiś Jastrząb czy Kielce :-P
Nie no daj spokój przecież to mazdowy Jaguar :P oba z Mazdą nawet nie stały przy Giulii :no: http://www.forum.alfaholicy.org/atta...-pogladowa.jpg
- - - Updated - - -
Dodam jeszcze , że Jaguar jak i Mazda mają duż wspólnego z linia BMW
Teraz tak patrze na te fotki i faktycznie przednie zderzaki i lampy można pozamieniać jakby komuś się znudził Jag/Mazda . Niemal identycznie przetłoczona maska . Po tym jak widuje Hyundai'o-Mazdy to mnie nie zdziwi fakt ,że z jednej taśmy zjeżdżają a końcowe detale firma w stodole dokręca .