Ramzi, a co oszalala, ze ja do Straszecina odstawiles:D??
Printable View
Ramzi, a co oszalala, ze ja do Straszecina odstawiles:D??
Mam znajomości w psychiatryku, w końcu żona tam pracuje :)
:)
jest u znajomych w Straszęcinie, bo pod blokiem mało miejsca by trzymac dwa auta, a u rodziców za daleko by do Lanci jezdzic :)
Więc jest kompromis :) mam ją prawie ze za miedzą :)
BTW. Dziś po raz kolejny sprawdzone spalanie w Luśce - średnio 7,7 l/100km LPG :)
Dziennie pokonuje 106km, w tym 72 km Autostradą A4 i S19 do Trzciany i 24 km w Rzeszowie i 10km w Debicy by dojechać do A4.
Myślę ze jesli chodzi o spalanie to jest rewelacja.
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 sw z ramkami (chyba :P ) mijanego dzis przed 14 na wincetego pola
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 sedan przed FL z klubowymi ramkami, widzianego godzinę temu na skrzyżowaniu Maczka i Lubelskiej
Pozdrowienia dla czarnej 159 z ramkami wyminiętej obok kwiaciarni na Jałowego w okolicah 12 godziny. W końcu spotkałem klubowicza na drodze :cool:
Jeśli mknąłeś srebrną strzałą to to byłem ja :-) pozdrawiam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla wszystkich którzy dziś byli pod "Kundelkiem", szczególny szacun dla kolegi w ciemnoszarej GT, nawet podwójny szacun, raz że zdołałeś wyprowadzić auto jak ta łajza ci zajechała drogę, a drugi że się nie zatrzymałeś żeby mu facjatę obić...wyglądało to nieciekawie, aż ci przyhamowaniu opony zadymiły, jeszcze raz pozdrawiam.
Który to dzisiaj stał pod crf w Dębicy, Rmi 3 dzwi błękitna ok godz 17. Miałem podnieść wycieraczki, ale dziewczyna mnie opierdzieliła lekko...