wczoraj, ok. godz. 19:00, A4 w strone Wroclawia - czerwona Brera na blachach PO :) od nas ?
Printable View
wczoraj, ok. godz. 19:00, A4 w strone Wroclawia - czerwona Brera na blachach PO :) od nas ?
Może moją ktoś ozłocił :O :D
Z tatą oglądałem poliftowe 156'tki sedan i na Twoją natrafiłem :)
Ze sprzedażą podobnie u mnie -> 147 i GTV czekają (a ciągnie mnie jeszcze bardziej do V'ki i 156 odkąd troszkę z Wojtkiem - wojtasw007 - posłuchałem,przejechałem się itd. :))
Wczoraj na MC Maku w Opolu na Częstochowskiej zielona 146 OP...
Dziś wymienione pozdrowienia z Kolegą yogi77 :)
pozdrowionka dla kolegi ktorego widzialem pare dni temu pod "ing slaskim" w Legnicy, lapki byly
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 2.0TS na DGL, stojącej przy kampusie PWR. Miała klubowe ramki.
Pozdro dla Rain-a widzianego dziś i machającego:P na parkingu Auchan Wrocław:) godz. 20:P
w środę przy wylocie na A4 w legnicy obtrąbiłem ramkową 156 ( może to rafcio ? ) ale nie wiem czy bywalcy tego forum reagują na alfy bez ramek :P
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 146 na blachach DJA widzianej wczoraj w Lubinie na skrzyżowaniu pod kładką.
Jarek ramki dla Ciebie wożą się u mnie w bagażniku :).
A kto to pociskał wczoraj (31.05.2012) przez Świebodzice srebrną 156 ze spojlerem z ramkami na DDZ-ach? I nie widział mojej czarnej strzały? Hm?