Czyli ktos jedzie???
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
- - - Updated - - -
ja chyba nie jade.... na przejażdżkę....
Printable View
Czyli ktos jedzie???
- - - Updated - - -
ja chyba nie jade.... na przejażdżkę....
Niestety tu to może nie przejść :/ ostatnio kumpel robił przegląd a problem miał taki że mu też się kontrolka świeciła bo miał walnięty czujnik od wody, więc też postanowił obejść system i niestety kolo skumał że jak włączasz zapłon to ta kontrolka się nie świeci i kiszka :P
Co do Isle of Man TT to miajmy nadzieję że w przyszłym roku się uda :D
Jeśli chodzi o ubezpieczenie to mi przywalili 2.5k :P ale ja młody jestem :P i bez żadnych zniżek, i tak sporo mniej zapłaciłem bo zmieniłem prawko na IRL
- - - Updated - - -
No szkoda że nie wypaliło z tym zlocikiem :/ myślałem że w końcu zalecę na zlocik bez rozlewania oleju na autostradzie :P
Dołączając sie do was panowie
Witam wszystkich z zielonej wyspy :)
Teraz i ja do was zawitałem :)
Witaj w Dublinie;)
Ja dzisiaj w nocy mialem koszmar...ze mi wlasnie miska olejowa poszla :-P
Mefsito
Jak zmieniłeś to prawko?
Tylko jakieś papiery czy egzaminy itp??
ja 2,5 k placilem za punto 1.2 na poczatku wiec serio nie jest tak zle :P
Tylko papierki :D Polskie prawko odsyłają do PL więc później można je znów zmienić, prawko kosztuje 50 jurków, jak rozkminie stronke to link podeśle skąd drukowałem formularze, potrzebujesz 2 zdj, mogą być nawet takie z automatu :) i z formularzami, polskim prawkiem, zdjeciami i oczywiście kaską udajesz się do miejscowego MotorTax :D i tam wszystko załatwiasz :D u mnie to trwało około 5min :D
- - - Updated - - -
http://www.rsa.ie/Documents/Licensed...e_app_form.pdf
oto link :D nie wszystkie strony są potrzebne ale nie pamiętam które można wyrzucić :P
Dzięki :)
zobaczymy jak się sprawa rozwinie to może się to przyda :D
bo puki co to trzeba pracować