no wlasnie na mapce byl bedzin jak gupi zjezdzilm bedzin w zdluz i wzesz z pelnym bagaznikiem nowy i malo uzywanych zeczach po moim synku nawet paczke zrobilem a tu dupa synek paczke opedzlowal i poszlo za niepoinformowanie dokladnie gdzie i jak.
no wlasnie na mapce byl bedzin jak gupi zjezdzilm bedzin w zdluz i wzesz z pelnym bagaznikiem nowy i malo uzywanych zeczach po moim synku nawet paczke zrobilem a tu dupa synek paczke opedzlowal i poszlo za niepoinformowanie dokladnie gdzie i jak.
Ja tam nie wiem gdzie oni się spotykają na zagłębiu dokładnie, bo zawsze przylatuje na miejsce do ścigania (którego publicznie się nie zdradza)
Nie że się czepiam ale P4 wkleił złe miejsce- Aldi jest 500m dalej w stronę Dąbrowy:) To co pokazał to plac po dawnym CPNie:D
Wkleiłem linka którego dostałem... i nawet go nie otwierałem bo nie interesuje mnie gdzie oni się spotykają przed kreską.
to opierdziel tych buraków jak oni sami nie wiedzą gdzie na mapie jest miejsce spotkania :lol:
p.s.
dobrze że nie dali linka z wirusem jakimś bo też byś podał na forum :P
wlasnie było mijsce po starym cpn aldi mijałem jak jechałem w kierunku bedzinia ale nie patrzałem tam bo mapka była inna a o miejscu do scigania wiem gdzie bo bywam tam:) no trudno innym razem podam cos jak bedzie jakas zbiorka akorat synek jeszcze wyrosnie z paru zeczy.
Heheh "tajne miejsce do ścigania" - tylko ,że jak w poniedziałek jade do roboty to na parkingu kupa śladów po spalonej gumie ( czyt . bączkach ) :) .
hahahh :D Nazar :>
To oni sie tam scigaja kto wiecej baczkow w minute zrobi czy jak ?
:lol: