Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
Printable View
Victoria czy przypadkiem nie jechałaś dzisiaj w stronę Trzebini? Bo mijałem Alfe 147 w tym samym kolorze na rej. ST....
a ja pozdrawiam srebna 156 sportwag (ramki) ktora wczoraj stała za laweta na poboczu za elektrownia,co tam kolego sie stało czy alfa teraz stoi w Italauto ? i pozdrawiam alfe 159 spotkana dzis w chrzanowie na parkingu biedronki
tak kolega też z forum :) jak mnie minąłeś to zobaczyłem, ze nie masz ramek ale awaryjki odrazu wywołały mój uśmiech :) noo co do kolorów to alfa ma specyficzne:) tego samego dnia kilkanascie minut wczesniej jakis policjant tez "przemalował" moją blue ince na czarny :)
jak jestes w cz-wie w weekend to zapraszam o 14:00 na spot pod tesco w sobote (jutro) jedziemy się pościgać na gokartach :)
jak coś to www.jkar.fora.pl
Pozdro dla czerwonej 156 GTA :) Przystawiła się do mnie na światłach wczoraj w Krakowie na skrzyżowaniu Wyki-Łokietka-Oploska około 24.00 :D Spojrzałem w prawo, jak zobaczyłem progi ala GTA przyciemnione szyby no i ten ryk V6 to podziękowałem.... :D GTA poszło tak, że nawet nie zobaczyłem czy były ramki czy nie...:D Tak czy owak pozdro :)
147 przy giełdzie w gliwicach dziś rano łapy były
pozdrowienia dla dwóch 159 (czarna i zlota w ślubnym wdzianku) mijanych koło 11 w Hałcnowie. Łapki były ;)
Pozdrowionka dla Uroczej Kierowniczki Srebrnej Alfy 147-ki rej. KN ... widzianej na alejach :-D oraz dla Kierownika i Uroczych Pasażerek :-) Czarnej 147-ki rej. KLI ... widzianej na zakopiance !!!
Pozdrowienia dla czarnej 159 na blachach SCI przy McDonaldzie w Jasienicy k.Bielska (gdyby nie smycz i kilka textow o Alfach) Odwzajemnione