Pozdrowienia dla dwóch funkcjonariuszy, którzy mnie wczoraj nie oszczędzili i o 22 50 na wylocie z RZ złapali na laserówkę w dodatku srebrno-niebieską Alfą :/ Niestety to nie był Mały i przyjemność 200zł i 6pkt karnych :/
Printable View
Pozdrowienia dla dwóch funkcjonariuszy, którzy mnie wczoraj nie oszczędzili i o 22 50 na wylocie z RZ złapali na laserówkę w dodatku srebrno-niebieską Alfą :/ Niestety to nie był Mały i przyjemność 200zł i 6pkt karnych :/
AndrzejGP23 fura zaparkowana pod TC w sobote, pzdr
A dziękuję i również pozdrawiam. Dziś fura tez tam będzie stała, niestety.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienia dla 156 SW RZE, która stała zaparkowana w galerii rzeszów ok. 13.40 na górnym parkingu :) niestety kierowcy nie było :(
Pozdrowienia dla Marcina i Magdy widzianych 14-04-2014 o 7:50 na Borelowskiego/Dojazd Staroniwa/Pułaskiego. Pozdrowienia i uśmiechy odwzajemnione.
Pozdro dla Marcina widzianego dziś 15-04-2014 o 7:50 wyjeżdzającego spod Nowin do Lisa Kuli :)
pozdro dla AndrzejGP widzianego przed 10
pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156 z ramkami jadącego około 14:40 obok stadionu jednostki wojskowej bodajże na ulicy lisa kuli, oczywiście pomachanie i odmachane ;) pozdrawiam, jechałem srebrną "9"
o tak, miałem tą ulice na końcu języka:p