Dzień dobry, mam prośbę o sprawdzenie VIN ZAR94000007037818
Z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam
Printable View
Dzień dobry, mam prośbę o sprawdzenie VIN ZAR94000007037818
Z góry wielkie dzięki!
Pozdrawiam
To i ja może poproszę :)
VIN ZAR94000007108392
Jak by można
- - - Updated - - -
To i ja może poproszę :)
VIN ZAR94000007108392
Jak by można było o szybką odpowiedz.Byliśmy na stacji diagnostycznej i podłączany był komp ,sprawdzanie itp jest w miarę ok .
Pozdrawiam .
Dziękuję, oglądałam z mężem auto, wszystko się zgadza, szkoda była w błotnik, przebieg się zgadza z tym co mówi sprzedający, auto nie było wyszykowane, pojechaliśmy na stacje z diagnostyką i była opcja sprawdź przed zakupem. Po sprawdzeniu samochód w stanie dobrym, bez większych mankamentów. Rdza przy zaczepie maski i bagażnik, do zabezpieczenia, ryski na lakierze, podpięta pod kompa wyskoczył błąd tylko tylnej wycieraczki (nie wraca na miejsce -wiązka wymieniona podobno), środek zadbany, przy jeździe nie zauważyliśmy nic niepokojącego. Autko w ciągłym użytku. Oto link, ciekawa jestem co sądzicie?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-giulietta-2-0-jtdm-skora-czarna-podsufitka-bose-stan-bdb-oferta-prywatna-ID6BV3WE.html
Ogólnie zadatkowaliśmy i jutro mamy ją odebrać. Pozdrawiam
2010 rocznik 170przebiegu 1,75tbi za 35 tysia, kolor biały, koła 18, 17 parę rys na zderzakach Warszawa
Cena jest normalna czy trochę za niska ?
Rdza przy zamku to częsty przypadek zależny od regionu w którym auto było użytkowane Giulietta ma jeszcze więcej rdzawych niedoróbek które wychodzą z wiekiem a to na klapie bagażnika a to się na tylnych drzwiach zdarza.Ranty przednich błotników sie piaskuja bez chlapaczy, a w środku na śrubkach że jest rdza to norma oszczędności jak cynku na tych elementach mało to szybko znika i się naloty pojawiają do tego dochodzi temperatura w komorze silnika np w TBi aż się wszystko gotuje po mocnym butowaniu.