hehe :) no to zbóje same i właściciele dupowozów w tej Legnicy ot co :P
Printable View
hehe :) no to zbóje same i właściciele dupowozów w tej Legnicy ot co :P
To nie tylko problem Legnicy.. ja macham i mrugam jak szalony kazdej belli na trasie.. juz nawet zona sie na mnie krzywo patrzy, bo nikt nie odmachuje ;P
Chcialem juz nawet dzisiaj machac do zaparkowanej pod TVP na Karkonoskiej we Wroclawiu 156 na klubowych ramkach ;) - pierwsza klubowa Alfa, ktora spotkalem we Wroclawiu. Pozdrawiam zatem "zaocznie" ;)
latam po całym mieście, dosyć często, czasem nawet dla czystej przyjemności;d alfa stoi na złotoryjskiej za eko przy wylocie z lcy już, a tak to można mnie zobaczyć jak wchodze w łuk za ferio po wewnętrznej;D fotke mam jedną i to mało wyraźna, na dniach postaram się jakąś minisesyjke zrobić;d szary lakier, listwy boczne ze sportpack'a i felgi 17 szprychy to chyba jedyne znaki szczególne z zewnątrz;d
pacnąłeś w coś przodem ? jakoś trochę maskę masz pogiętą ... czy mi się zdaje ? :(
maska od "nowosci" wygieta :D taka juz kupilem niestety, szukam wciaz maski pod kolor, ale trudno znalezc ten kolor czarny. Troche widac, ale az tak strasznej lipy nie ma, jak sie znajdzie to kupie :)
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej (?) oramkowanej 156 (FZG?), który machnął mi wczoraj na Kuzienniczej w Jaworze, zaraz po 17-stej :)
Witam, dzisiaj zaliczona trasa Dąbki,Wrocław mijanych na trasie sporo Alf,odmachanych tylko dwie, w pile i okolice Rawicza.
Tyle razy oglądałem Twoją 147, a dopiero teraz to zauważyłem :D