A weź daj Pan spokój... :P
Printable View
ciii moja Zona jest na forum ;)
- - - Updated - - -
Konrad jak Ci sie podoba w Dubliie? :) jak tam z praca?
Konrado spot nam sie na azalii szykuje w czerwcu a nas nie ma w PL :(
- - - Updated - - -
Dojechałem dzisiaj felgi co prawda tylko dwie jakimś tam kwasem ale wyglądaja prawie jak nówki także się będa kułeczka ładnie świecić teraz:)
[/QUOTE]Cytat:
Arthrm
Konrad jak Ci sie podoba w Dubliie? :) jak tam z praca?
A dzięki super jest :) kraj podoba mi się sakramencko :D (na pogode nie bedę narzekał) mieszkam w fajnej i ładnej dzielnicy wszystko co mi trzeba blisko także spoko :)
Do pracy dziś idę na 11 pierwszy dzień więc wieczorem wszystkiego się dowiem czy szukać jeszcze czy narazie się zaczepię tam i będę zbierał na AR :D:D:D
A ja w czerwcu lecę na tydzień także zobaczymy czy się wstrzelę :D :cool:
Rowniez lece w czerwcu...absolutorium i praktycznie koniec meki....
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
A dzięki super jest :) kraj podoba mi się sakramencko :D (na pogode nie bedę narzekał) mieszkam w fajnej i ładnej dzielnicy wszystko co mi trzeba blisko także spoko :)
Do pracy dziś idę na 11 pierwszy dzień więc wieczorem wszystkiego się dowiem czy szukać jeszcze czy narazie się zaczepię tam i będę zbierał na AR :D:D:D
A ja w czerwcu lecę na tydzień także zobaczymy czy się wstrzelę :D :cool:[/QUOTE]
Też miałem lecieć wczerwcu ale i tak raczej termin by mi sie nie zgrał a co do pogody to zaczekaj aż nastanie "pora deszczowa" i zobaczymy co wtedy powiesz :D Pogoda zabija tu wszystkich! I jak tam w pracy?
A dzięki spoko :P
A co do pogody to się nie boje :D mam taką wygode z robotą ze masakra
zjeżdżam windą do garage idę 10 metrów do wejścia do centrum handlowego jadę ruchomymi schodami w górę i jestem w robocie :D :cool:
Także droga do pracy idealna :D
ktore to centrum handlowe? ;)
W finglas.. Dunes Store??
musze popatrzeć :D
http://www.charlestowncentre.ie/visit.htm to? ;) musze kiedys wpasc ;)