Kup choćby najtańszego Nielsena Blue i daj kobiecie do umycia szyb w domu - już Ci nie odda. ;)
Printable View
Serio, aż tak? Po takim Mr. Muscle tez mam zero smug plus wydajność, a cena trzy razy mniejsza. Jak nie zobacze porównania to raczej sie nie przekonam. Pytam o cos lepszego niz niskopolkowy k2 nuta po którym tragicznie smugi byly.
Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
Woda z octem jest jeszcze tańsza, a efekty świetne. ;) Spróbuj, pół litra płynu do szyb Nielsena czy Unique kosztuje ~12 zł, więc dużo nie przepłacasz ponad tego Mr Muscle - ocenisz sam czy dla Ciebie warto płacić czy nie.
Do szyb bardzo dobry jest ten produkt, jest z octem koszt 7,99 za 750ml :) https://paatal.pl/product-pol-9557-A...FWTjcgodEfcFng
Pozdr.,
t.
Też psikałem na szybko 147ke. Dość ciężko się to wypracowywało szmatą ale pewnie kwestia temperatury i wilgotności. Jutro umyje Brere to przelecę Luxury Glossem. Kropelki mam gdzieś byle się fajnie nanosiło i podbijało blask.
Czym ten specifik jest lepszy od wyżej wymienionych? Cena podobna ale opinii mało.
Mnie do gustu przypadł Perfect glass cleaner z Shiny ewentualnie z megsa glass cleaner
Co do LCK - zadzwoń, gość doradzi bo to nie jest jeden specyfik a dość złożona gama (silniejsze, słabsze itd.)
Nie ma takiej kampanii reklamowej jak wymienione przez Ciebie i nie jest tak masowy, zastosowania i rekomendacje ma silne.\
Nie ma też paraliżującego wstrętnego zapachu skórzanej kanapy ze stęchłej biblioteki. Neutralny/brak/lekko chemiczny zapach. Super.
Ja od 6 lat tylko LCK stosuję, skóry się mają świetnie, colourlocka z powodu nachalnej kampanii swego czasu na KA odrzuciłem od razu, nie wiem jaki ma zapach itp. Glliptone po zapachu odrzuciłem natychmiast . Nie wiem czy i który lepszy.
LCK jest jak Duragloss - jest, działa świetnie, nie trzeba się miotać i szukać niczego innego już, jeden wybór życiowy mniej :)
BTW - do takiego psikania jak piszesz, z łatwością nakładania, podbijający, ale i z kropelkami , po myciu można, na sucho można itd. - Aquawax duraglossa właśnie, super jest.
Ok dzięki będę się dowiadywał co i jak z tym LCK.
Co do Luxury gloss w miarę fajnie się go aplikuje w ciepły dzień chociaż i tak mistrzem szybkiej aplikacji i tak jest Finalle.
Czy możecie polecić sklep online w którym można dostać większość z wymienionych kosmetyków? Porównałem ceny w jednym bardzo znanym, niestety nie są tak korzystne jak te przytoczone przez kolegę. Podstawowy zestaw startowy wyszedł grubo ponad 4 stówki. Jeśli nie chcecie robić reklamy to podrzućcie wiadomość na priva
Ja do szyb wewnątrz po wielu eksperymentach używam IPA 50%. Koch był dobry, 4nano niezłe. Ale IPA najlepsza.
Co do sklepu - ja polecam showcarshine.pl