Pablo powiedz mi na co i po co to robiłeś?? Fele w 155 oryginalne są piękne
Printable View
Pablo powiedz mi na co i po co to robiłeś?? Fele w 155 oryginalne są piękne
[MENTION=192]Pablo.[/MENTION] - dobra zmiana! Ciekawe jak 155 na felgach GTA lub Zenderach Milano by wyglądała :D
[MENTION=19198]Pablo[/MENTION] jak mogłeś, no jak mogłeś zepsuć takiego klasyka? :D
A na serio- sam nad tym myślałem bo znalezienie fajnych kół 17' z rozstawem 4x98 to zawsze problem- bo albo są 4x100 na pływakach albo cena zabija albo poprostu są nijakie (Speedline 17' ze Stilo jako jedyne mi siadły wizualnie i były w normalnych pieniądzach). Do tego dochodzi pierścień centrujący albo toczenie większego otworu- a to nie zawsze ludziom pasuje.
JAk już będziesz po całym zabiegu to podzielisz się wiedzą techniczną? Czy to raczej zadanie z tych prostych- P&P?
Pablo, a nie lepiej było się od razu szarpnąć na zawieszenie kompletne GTV/Spider?
Nie chce mi się z tyłem tyle kombinować. Za dużo dłubania ze zbiornikiem.
Sprawdzę tylko czy sprężyny będą pasować, ponieważ są lepiej dostępne niż te do 155.
- - - Updated - - -
Póki co nie jest źle bez.
- - - Updated - - -
Prawie P&P, opiszę w wolnej chwili.
Z ciekawostek do zwrotnic od GTV pasuje magiel od 145 JTD. Miałem nowszy niż ten ze 155 i działa zdecydowanie lepiej.
Panowie problemik - ładowałem akumulator całą noc po czym auto rano postanowiło nie odpalić. Kręci jak głupie i nie odpala.
Pierwsza diagnoza mechanika - nie ma iskry. Sprawdził prąd i kazał zamówić cewkę.
Dzisiaj przyszła cewka - na nowej używce też nie odpala.
I teraz pytanie = kostka dochodząca do cewki ma 4 piny. Na jednym jest od dołu jest plus, jak z resztą?
Bo miernik nie pokazuje nic :(
Sprawdż bezpieczniki i przekażniki systemu ECu silnika te przy zbiorniczku wspomagania na grodzi i może warto sprawdzić masę bo często brak masy wiązki ECU prowadzi do unieruchomienia silnika.Podłącz próbówkę do plusa a drugi koniec do kolektora ssącego, musi sie zapalic żaróweczka próbówki jeśli nie to jest brak masy wiązki
Nie masz blokady Alfa Code bo jesli tak, to należy odpiąć jeszcze raz akumulator i ponownie podłaczyć bo często blokuje się w ten sposób układ zapłonu gdy jest spadek napiecia
przedlift nie miał immo, na pewno nie serynie