Kurcze zgadzałoby się tylko że bez ramek i KBC bo plątałem się sporo po NS w poszukiwaniu McDonalda... A Krakowską ze względu na małe obycie z NS przebyłem kilka(naście) razy... Zapatrzony przed siebie jak najbardziej (lub na żonkę ;) Pozdrawiam.
Printable View
Pozdro dla kierowniczki oramkowanej(?) brązowej 156 SW po lifcie, widzianej w Olkuszu, ok. godz 18;) niestety byłem za daleko, żeby sprawdzić czy Pani jest w temacie;)
Pozdrowienia dla kierowniczki białej MiTo widzianej dziś przy wjeździe na parking Galerii Kazimierz. Niestety nie odmachała i popatrzyła się raczej jak na wariata. Pewnie nie zrzeszona w klubie :P
Ja pozdrawiam wszystkich mijanych dziś w Krakowie( a było tego troszkę ) ;) i właścicieli/ki czerwonej 156 i chyba cosmo blue 156 sw zaparkowanych prawie obok siebie na parkingu w Bonarce ;)
Pozdrowienia dla pani kierownik ciemnej 147 spotkanej dziś "na maniskach", na długiej prostej;) Oboje łapki w górę:D
Pozdrawiam bordową GT, chyba oramkowaną, widzianą z daleka na rondzie za mostem koło BP w Oświęcimiu
pozdrawiam alfy jadace dzis przez droge Porąbka-żywiec po godzinie 10 bylo machane , mrugane zero odzewu..:(
i Alfke 147 ciemna przed FL na rameczkach zaparkowana po sklepem AS w Kozach okolo godziny 14.:)
a ja pozdrawiam czerwona 147 1,6 TS SO......