A może kup silnik od jakiegoś angola za części to aż tak dużo nie odzyskasz.Mam nadzieję,że uda Ci się tego złodzieja co Ci sprzedał postawić przed sądem
Printable View
A może kup silnik od jakiegoś angola za części to aż tak dużo nie odzyskasz.Mam nadzieję,że uda Ci się tego złodzieja co Ci sprzedał postawić przed sądem
Silnik ze 2k + robota za przełożenie + robota za przełożenie rozrządu + oleje i filtry = pokaźna sumka a auto dalej nie pewne bo to alfa 147 z sele...
Omron ale Ty p...sz
Nie oplaca mi sie naprawiać. Jeżeli będę miala to,robić to samochod kosztowac będzie 18 tys
Nie ma sensu
Chce ktos,cos kupić??
ile chcesz za nią w całości?
A ile jest warta?
Ja go mogę tylko kupić z przeznaczeniem na naprawę ale to jest przykre ile można zaoferować za taki stan rzeczy bo wkład niestety nie będzie mały-mnie nie stać
Sądz się
No to trudno zezłomuje. Wyjscia innego nie mam. Szkoda tylko ze wymieniałam rozrząd, świecie i te inne pierdoly
Taaa zanim ta sprawa ruszy to auto zgnije do tego czasu zanim sie rozwiąże....
Powiedzieli mi minimum rok na sprawę....
A jakieś szanse na wygraną są?
Jak masz stare świece to zamieniaj a nowe sprzedaj. Wiesz już co Ci mechanik w głowicy grzebał?
Idź do sądu z tym, był już przypadek na forum gdzie koleś w jakieś alfie V6 też miał sreberko pod panewką, tylko u niego to wyszło chyba po 2tys km jak zaczęła panewka nawalać. Nie pamiętam jak się to tam skończyło ale on chyba też wtedy szedł do sądu z tym (albo niech mnie ktoś poprawi).
Sreberko pod panewką jest to zatajona wada ukryta samochodu zrobione w celu sprzedaży samochodu.
Za takie rzeczy powinno się walczyć przed sądem, dodatkowo przed sądem przedstawić dowody i faktury na aktualne naprawy samochodu, przedstawić ogólny fatalny stan jednostki napędowe samochodu, powołać rzeczoznawcę by spisał dokładny raport i byś mogła to spokojnie wygrać. Starać się albo o remont silnika ze strony byłego właściciela albo o zwrot kasy wraz z kasą wsadzoną dotychczas w samochód.
Jeżeli odpuścisz to koleś po prostu uzna że wygrał i taki proceder się będzie rozszerzał.