Ale tu liczy się sztuka, choćby była napędzana jak fura Flinstona.
Printable View
Ale tu liczy się sztuka, choćby była napędzana jak fura Flinstona.
a do kiedy mozna skladac zgloszenia ??
Z tego co ja rozumiem, zgłoszenie teraz się na stronie ar-gs.pl to tylko do szacunkowych liczb (żeby było wiadomo ile mniej więcej będzie osób), a nawet jak się teraz nie zapiszesz to i tak będziesz mógł przyjechać 1 maja i wziąć udział w imprezie ;)
\
na to liczę i w sumie pewny jestem że większość to będą ludzie z AH
Dodano po 2 minutes:
no nie koniecznie
bo jak poszły kwity na ilość osób w imprezie itp to od określonej liczby zależne jest wiele innych spraw
a ponoć limit jest na 1000
no ale to niech się org. wypowie w końcu konkretami
a ja mam pytanei odnośnie formularza zgłoszeniowego. 156 GTA wpada w pozycję 156, czy GTA i tak samo ze 147?
No nie no Kolego, alfaholik nie wie takich rzeczy? :P
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GTA
tu raczej chodzi o to jak org zrobił kwalifikację a nie co koksu wie ...
bo jest np
albo 156 albo gta
nie ma opcji 156 gta
genau.
na wiki z linku jest dział modern GTA i tam jest 156 GTA, ale pytanie czy kategoria GTA jest zarezerwowana dla starych GTA, czy dla wszystkich.
156/147 GTA są w działach 156/147. "Samo" GTA jest dla klasycznego GTA do którego link podał /a mmax88. Na miejscu , po przyjeździe i tak będzie trzeba drugi raz wypełnić zgłoszenie. Ta lista będzie wysłana do Londynu i osoby z tej listy będą figurować jako te które biły rekord co wiąże się z późniejszym certyfikatem/dyplomem od Guinnessa. (więcej info na ten temat już wkrótce).
Czy będą jakieś kopie certyfikatu/dyplomu od Guinnessa dla chętnych osób, tak na pamiątkę?