Na malwowej możesz podjechać autem - sami wyciągną, firma art-mar mi robili w 159 chyba cos koło 350zl
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Witam
Szukam mechanika od Alfy Romeo , mam swojego mechanika z ktorego jestem zadowolony , ale moja AR 2,4Jtdm 200KM ma dziwny objaw delikatne stukanie mechaniczne przy ok 1500obr/min , niestety moj mechanik nie moze dojsc co to za dzwiek . szukam kogos kto mial do czynienia z Alfami ale na codzien byc moze bedzie wiedział co to za dzwiek . Chce jechac do Kotowicza na starołeke bo mam najbliżej , ale na forum sa rozne opinie .
Jedź do Maruniaka
Po ostatnich wieściach n/t warsztatów w Poznaniu, dalej uważam, iż lepiej poszerzać swoją wiedzę i działać samemu.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ja też polecam Maruniaka właśnie odebrałem auto od niego i jestem mega zadowolony a i cenowo bardzo przystępnie
Witam, zamierzam obejrzeć w niedzielę siódemkę kilka km od Poznania i poszukuję warsztatu/osoby, która podepnie autko pod kompa, generalnie pomoże ocenić stan techniczny. Oczywiście za ewentualną pomoc zapłaciłbym, biorąc pod uwagę iż byłoby to w niedzielę. Najlepiej jakby to był posiadacz 147/GT/156, lub osoba mająca do czynienia z tymi autami.
Z góry dzięki :)
A może macie do polecenia bardzo dobrego elektryka? Mam podnośnik szyb do naprawy (wymontowany z auta)
Do użytkowników V6 - u kogo wymiana rozrządu w Poznaniu i okolicach.
Na pewno Kotowicz ogarnia, ale ostatnio wszyscy chwalą Maruniaka... nie robiłem jeszcze nic u niego.