No nie, mój z 2016 jest identyko jak ten z race. Wystarczy ppdciac ogranicznik żeby szedł w race.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Printable View
No k.... nie chce mi się wierzyć, chociaż jeżeli pierwsze sprowadzone do PL niby 200 KM miały mapy 280, które potem poddano "akcji serwisowej" to nic mnie nie zdziwi. Idąc tym tropem, muszę sprawdzić amory, może tylko przycisku mi brakuje :)
Ale Twój to oryginał z auta "bez race"?
now wiesz, narazie statysktyka jest taka
super z 2016 dna kompletny tylko wylamac plastik
veloce z 2018 dna okrojony - uzylem bebechow z RACE tylko podmienilem ten czarny talerzyk z gory i zamiast przycisku zmiekczania amortyzatorow dalem zaslepke z mojego ori- auto na gwarancji wiec jest fake-owy ktory wyglada jak ori. po gwarancji pewnie zmienie z powrotem ten "talezyk" z RACE.
Wrzuce kilka fotek z rozbierania przelacznika, moze komus cos sie przyda:
Załącznik 260383Załącznik 260384Załącznik 260385Załącznik 260386Załącznik 260387
najpierw trzeba wyciagnac zaslepke od spodu - 4 zatrzaski, po kolei odchylac a malym srubokretem podwazac z jednej strony. potem pchamy lekko za piny a mini srubokretem trzeba jeden a potem drugi zatrzask (czarny obok bialego plastiku zlacza) lekko odgiac - nie blokujcie drugiej strony pokretla bo musi wam wyjsc calosc tamtendy.
a i jeszcze jak dobrac sie do przelacznika - szarpiemy za tylne nawiewy z dolu, sa 4 zatrzaski lacznie, odlaczamy USB jesli jest. odkrecamy 2 wkrety TX20 od klapy podlokietnika, wyjmujemy plastik ktory jest przez nie trzymany, wykrecamy wkret z lbem 8ka i wywalamy podlokietnik. szarpniecie ramka pod klapa podlokietnika do gory i mamy ja na odczepiona (chyba 2 spinki bardziej z przodu). potem czas na panel z 3 pokretlami/drazkiem. sa tylko zatrzaski (chyba 8szt) ale zakleszczaja sie na sztorc na plastikowych lacznikach z panelu. u mnie juz ASO kiedys grzebalo (wymiana rotary pad), i okazalo sie ze juz 2 zaczepy byly zlamane i klejone (brawo) - oczywiscie urwaly sie jak wyjmowalem (albo wczesniej). spinki w tunelu tez niektore byly uszkodzone, na szczescie mialem pare sztuk nowych bo kupowalem do roboty przy wymianie wyswietlacza na 8.8". spinki sa po bodajze 60gr/szt, warto wczesniej sie zaopatrzyc, numer czesci znajdziecie w watku o retroficie wyswietlacza 8.8" albo w ePerze przy tunelu. odpinacie wtyk od dna, wykrecacie 3 wkrety TX20 i macie pokretlo w reku.
pare fotek, moze sie przyda.
Załącznik 260388Załącznik 260389Załącznik 260390Załącznik 260391Załącznik 260392Załącznik 260393Załącznik 260394Załącznik 260395
No ok, a soft? Czytałem, że po Włoch zrobił Tobie race mode, które potem zginęło po wizycie w serwisie. To co on zrobił? Wyłamał plastik a w serwisie przykleili? :)
To [MENTION=79678]kozak[/MENTION] robił u Włocha race mode a nie [MENTION=20089]epsonix[/MENTION]