dostałem ofertę. dodam tylko że do każdego polaru musimy dodać około 15zł i to by była ostateczna oferta wraz z przesyłką.
Wiem że poprzednia firma była sporo tańsza ale jakość ich usług była wręcz tragiczna.
Tak więc sami decydujcie.
Printable View
dostałem ofertę. dodam tylko że do każdego polaru musimy dodać około 15zł i to by była ostateczna oferta wraz z przesyłką.
Wiem że poprzednia firma była sporo tańsza ale jakość ich usług była wręcz tragiczna.
Tak więc sami decydujcie.
sorry, tematu nie otworzyłem. mówcie tera :)
Hej! Bobryt, ja byłbym chętny na taki polar. Osobiście wolę dołożyć i mieć coś na dłużej. Haft pozostałby taki jak na obecnych? Masz może jakiś odnośnik do wzoru polarów od tej nowej firmy?
kurde zapomnialem o linku. Jak wroce do domu to zobaczycie propozycje
było by super :)
tyle stron tej dyskusji :D czy będą jeszcze jakieś zapisy na polary :D ?
to przeczytaj ostatnie 6 postów ;]
No fajnie że jest nowy kontrahent ale czy ktoś widział ich wyroby by nie było tak jak wczesniej i nie mówie tu o cenie czy dłuższym oczekiwaniu bo to wszystko pestka w porównaniu z zawiedzionym oczekiwaniem co do wyrobu ( a tak się cieszyłem )bo te polary wcześniejsze to jakas kpina ( zeby nie zawstydzać klubu zostanie on w domciu )fakt tylko 88 zł moim zdaniem lepiej jest dołożyć tylko czy do kota w worku? ( bez obrazy dla kolegów którzy tyle czasu poświecili w załatwianu )
chodzi ci o jakość polarów czy raczej haftu??