aha...
Jeśli chodzi o ta-technix , długo jeździłeś na nim ? Jakim autem ?
Printable View
Mam rozumieć , że chodzi Ci o ten zestaw : http://racingstreet.pl/sportowe-zawi...0-p-70842.html
Zbliżona jakość w porównaniu do Eibacha ?
Tak, to właśnie taki zestaw.
A może ktoś jeszcze ma jakieś zdanie na temat zestawu ta-technix ? Z całym szacunkiem siewcu , ale opinie w stylu : " ta gównix nie radzę, nie da sie na tym jeździć..." jakoś do mnie nie trafiają....
na tym zawieszeniu trzeba pojeździć, żeby zrozumieć. zero amortyzacji, zero trwałości, zero serwisu. zakładasz na chwilę, a pół roku gnije i śmietnik...
W jakim aucie to miałeś?
Mialem okazje przejechac sie ta, mtsem, vogtlandem i KW w 3 variancie.. Osoby ktore uwazaja mts i ta za zawieszenie sa chore albo maja klapki na oczach..
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
no wiesz omen, większość ludzi tam widzi cenę - no niestety, co by nie zrobił, to żadne sensowne zawieszenie nie pobije ceną śmietników :) to już tanio wolałbym ap fahrwerke jeśli jest do alfy, bo to budżetowa linia kw - ale przynajmniej części dostępne...
KW3 do 147 to kosz pewnie 6-7 tys. Wiec chyba nie można porównywać z takimi za 1600 czy 900 zł.
Jako użytkownik MTSa na którym wszyscy którzy go nie mieli psy wieszaki, że padnie po miesiącu lub trzech, że wkleję, że wahacze będą przez nie padały i jeszcze inne nie stworzone rzeczy. Mam go ponad 4 lata, zestaw przejechał 60 tys km i nic nie padło. Kręgosłup mam zdrowy, plomby wszystkie się trzymają.
Jeździłem również autem z gwintem TA-Technix (ma je od 4 lat) wciąż działa, nie padło, nie leje.
Ale i tak sporo znajdzie się takich co nigdy go nie mieli i powiedzą, że to zawieszenie nie ma prawa działać tak długo.
bo nie ma, i pokazuje to praktyka - wszystkim się to sypie na potęgę, do tego robiąc z auta taczkę.