aaa zapomniałem napisać... w Józefowie kilka kilometrów od Suśca są kamieniołomy... można tam zrobić bardzo ładne zdjęcia, tylko nie pamiętam czy można tam wjeżdżać samochodami...
Printable View
aaa zapomniałem napisać... w Józefowie kilka kilometrów od Suśca są kamieniołomy... można tam zrobić bardzo ładne zdjęcia, tylko nie pamiętam czy można tam wjeżdżać samochodami...
No tak! W tym mnie!:PCytat:
Napisał Tuti
No... Jeśli Cię znowu ktoś nie uprzedzi:DCytat:
Napisał Aniucha05
rozpowszechnianie, udostępnianie i dzielenie się publicznie zdaniem "oj tam, oj tam" surowo zabronione i podlega karze: laniem pasem w gołą dupę na spotach lub zlotach przez: Quattro!:mad:Cytat:
Napisał mrutyna
Zatem nie wypada, żeby mnie zabrakło na tym zlocie.
Nie wiem jeszcze jak z moim czasem wolnym, ale zrobię wszystko, żeby przyjechać.
Trochę martwi mnie brak miejsc na torze, ale liczę, że dla weterana zlotów Alfaholików jakoś mnie upchacie.. ;)
nie przewiduję takie możliwości :P poza tym to powtarzam że Marcin nie bierze aparatu - tyle w temacie :] nie będzie go w 100% zlotu więc wiesz :D ja Ci zrobię foty HTC który będzie w moim posiadaniu na ten czas :D
Darek... właśnie dlatego poprosiłam by wpisano nas razem :) ale faktycznie miałoby to swoje plusy :)
Pierwszy artykuł w prasie: http://www.gazetabilgoraj.pl/aktualn...Bilgoraja.html
:)
big brother part 19293944010100...
czekałem kiedy sie zrobi z tego tematu wątek miłosny :/
a ja doczekałem się "off topa" :stop: