Sorry ,że mje niy było. Moja mało chyciła ryma i mo fest śpiki ;) Chcielimy przyjechać pochwolić się fotelikiym kubełkowym Ferrari ale stwierdziłch ,że niy byda ryzykowoł jeszcze wiynkszych śpików u dziecka :)
Do nastympnego!
Printable View
Sorry ,że mje niy było. Moja mało chyciła ryma i mo fest śpiki ;) Chcielimy przyjechać pochwolić się fotelikiym kubełkowym Ferrari ale stwierdziłch ,że niy byda ryzykowoł jeszcze wiynkszych śpików u dziecka :)
Do nastympnego!
Jo tys był i dziekuja wszystkim za zlocik było miło. Pogoda do dupy ale fojera trocha nos rozgrzola :)
Pozdrawiam i do nastepnego.
Chopy było super,palety Dżordzunia przebiły wszystko,wuszt ekstra, Robaki bryczka, coraz piękniejsza lans na maxa.Bociek pikne to gt,ale największy czad to energia Mrutyny/był wszędzie i te komentarze!!!!!!.I to przybycie Katki i Adamsa jakieś magiczne bryki żech nie widzioł a byli i potem się jakoś transplantowali jakaś magia czy jak?Wielkie dzięks
kurde blaszka mnie pognali do roboty :/ nadrobimy nastepnym razem sorrki
orientuje się ktoś czy na trasie Piekary Bytom Katowice znajdują się jakieś aktywne fotoradary (nie licząc tego w Bytomiu przy stacji BP na chorzowskiej i tego w Chorzowie na wiadukcie)
Eh niestety nie udało mi sie do was dojechać, siła wyższa :(
Bardzo żaluje i postanawiam poprawe :D
Do następnego spota alfaiści
na obwodnicy Bytomia (Piekary>Chorzów) jest na 95% aktywny .. ale co do tego wiaduktu.. dokładniej w
którym miejscu ? ..chodzi Ci o estakadę ? ten taki fotoradarek jak się jedzie w kierunku Bytomia ul. Katowicką?
nad przystankami tramwajowymi ?? ..moim zdaniem to na 95% atrapa ..chyba że inny wiadukt masz na myśli
Hehehe dyskusja o mnie :D
Chciałem bardzo być i nawet mi noccka nie przeszkadzała i to że potem z Adamsem składaliśmy Alfe do kupy, a wróciłem umyłem się to była jeszcze w miare godzina ino że Adams nie przekazał najważniejszego :D
Przegub wewnętrzny mam popękany i bałem się jechać szczególnie że taka pogoda jest ...a smarem już jest na około delikatnie poplamione i we Wtorek jade na wymiane.... głupio by było przegub rozwalić wewnętrzny kolejny w ciągu 3 tygodni :D
Bociek mam Twoją skrzynke w bagażniku :D
No i jeszcze wczoraj po noccy spać nie można było bo auto które miałem w zastępstwie "oszalało" i alarm ciągle wył i latałem jak głupi przy nim i nic :D trzeba było go wywieść na odludzie :D (akumulatora wyjąć się nie dało, tak wył że głuchłem) :D