Ja się podpisuję pod większością. Za jakieś dodatkowe jadło i resztę kasy za zlot to płacimy pod M1 czy później?
Printable View
Ja się podpisuję pod większością. Za jakieś dodatkowe jadło i resztę kasy za zlot to płacimy pod M1 czy później?
pod m1
Lepiej żeby śniadanie było - na wieczorną imprezkę idzie już spora kwota ;)
informacja dla tych co mają GPS`y dodaje współrzędne:
spotykamy się pod CH M1: 52.384382, 16.994144 skrzyżowanie Poznań Szwedzka/Szwajcarska
impreza jest w Błażejewku: 52.219439, 17,099855 Błażejewko dojazd Kórnik, ul. Błażejewska
mam nadzieje że się nikt nie zgubi
Miron jak możesz dodaj do pierwszej strony
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:17 ----------
Moja propozycja odnośnie targów to jeśli ktoś ma sprawne nogi to się wybiera w sobote od rana czyli od 10 a jesli ktoś nie lubi długo spać to się wybiera w niedziele do godz 17. Ja dla spalenie kalorii po świętach wybieralm się w sobote a jak nie zobacze wszystkiego to może w niedziele też się wybiore.
Jeśli chodzi o zmianę w pierwszym poście to chyba jest ta możliwość zablokowana po pewnym czasie. Jeśli chodzi o targi to raczej będę wybierał się w niedzielę. W sobotę byłoby mniej niż 3 godziny.
w niedziele musimy się wymeldować z hotelu do godz 16 :) czyli na targi już raczej nie zdążymy :( tylko nie wiem czy śniadania tak długo wydają,
No to lipa u mnie z targami bo piesia nie mam gdzie zostawić :\
spoko targi nie są obowiązkowe
To w jakich godzinach jest śniadanie?
Pytanie z innej beczki - będą chętni do pogrania w gałę?