pomysł wręcz idealny kupić używkę i pociąć zrobić kopię i tyle. Ale chyba nie w martecu tam gdzie robiłeś bo wyszła kiszka - chyba dobrze kojarzę. Myślę że rm motors też odpada. Jest fajny topic na racingforum.pl właśnie o wydechach gdzie obok mtecha, elteca też jest tam o proexie - co prawda od hondziarza ale zawsze.
tutaj jest link do tematu i dodatkowo wstawiam fotki skopiowane z tego tematu z tłumikiem rm motors z "nierdzewki" po 2 miesiącach
Załącznik 108357
Załącznik 108358
a tu jest link do tematu
- - - Updated - - -
nie kłam. Dostałeś egzemplarz testowy jak się dowiadujemy z hakami i rurami a takich proex seryjnie nie sprzedaje. Aile zapłaciłes jeśli można wiedzieć? i z iloma końcówkami?
- - - Updated - - -
a czyli rozumiem kolega siewcu gdyby się dało to zamontował by tłumik od seicento 0,9l do alfy 1,8 - jesteś boski. Daj mi adres szkoły do której chodziłes żebym tam dzieciaków nie posyłał
- - - Updated - - -
tak bronię i się tego nie boję ani nie wypieram. Tak jak kiedyś pisałem wkurza mnie nagonka osób które zrobiły sobie fajny temat do nabijania postów bezsensownymi odpowiedziami nie mając zielonego pojęcia . Trochę bezstronności by się przydało. To że firma "Auto Jerzy" czyli wasz forumowy warsztat z nimi współpracuje to też pewnie nic nie znaczy - mile się zaskoczyłem jak pojechałem na zmianę oleju i miałem przyjemność porozmawiać z p.Darkiem m.in o wydechach proexa.
Pytanie brzmi czy jak kolega zamawiał wydech to był poinformowany o tym że to egzemplarz testowy - z jego dalszych wypowiedzi wnioskuję że tak. A co testowali - napisz do nich to się dowiesz bo ja nie wiem