No Panowie jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem, kto z kim zrobiliscie już taką rozpiskę?
Printable View
No Panowie jak wygląda sprawa z zakwaterowaniem, kto z kim zrobiliscie już taką rozpiskę?
Dobre pytanie.
Tak - rozpiska zrobiona w/g sugestii zainteresowanych. Na tydzien przed zlotem bedzie udostępnione, wraz zregulaminem i ostateczną wersją rospisanych dni zlotu.
co chcesz korygowac , był czas na propozycje . niebede zmieniałco 5 minut to jest 130 osób. trwa dogrywanie wszystkiego, a wszystkim i tak sie niedogodzi , mam tylko nadzieje ze zlotowcy docenia trud włozony przez organizatorów...
Na jakie propozycje? ja nie wiem według jakich sugesti i propozycji rozlokowałeś ludzi i wiekszości z nas zależy z kim będzie nocować kilka nocy a nie jedeną czy dwie.Nikt nie każe Ci zmieniac co pięć minut rozlokowania wystarczy je podać i po tygodniu uwzgledniajac uwagi zmienić raz. Każdy kto organizuje zlot czy jakąs impreze taki trud podejmuje i doceniony bedzie o to sie nie martw.
Ja mam tylko nadzieję że grzybka prośby zostały wysłuchane odnośnie kwatery ludzi od 155.Mnie nie było dlatego poprosiłem go by ogarnął temat ale już wróciłem i jak coś jest nie tak to niestety trzeba będzie to zmienić:)
od nas ekipa będzie liczyła 8 osób .. mam nadzieję, że razem nas udomowiliście :D
Po długich namysłach (niestety nie z mojej winy), kombinacjach i zmianach jednak rzutem na taśmę jadę na zlocik. Także do zobaczenia w sierpniu
Ja tam chce być z domku z Kwaśnymbartkiem bo musimy dobrze zachlać na zlocie %%%%%%%%%%%%%%%%%% XD a takie pytanie czy samochody stawiamy tak jak kiedyś przy domkach bo to było zajebiste rozwiązanie :D