Jest połączony z soczewką nitami. Trzeba je po prostu rozwiercić i połączyć tak samo soczewkę z nowym odbłyśnikiem. Nie chciało mu się widocznie.
Printable View
Jest połączony z soczewką nitami. Trzeba je po prostu rozwiercić i połączyć tak samo soczewkę z nowym odbłyśnikiem. Nie chciało mu się widocznie.
ok, tx
z tego co pamietam przynitowany jest, no i co z tego? jakiś problem rozwiercić czy zeszlifować nit wymienić a potem zanitować znowu? zmień mechanika skoro sobie z takimi rzeczami nie radzi.
witam
kupiłem lampę prawą, nie zobaczyłem i ma pęknięty dolny zaczask
może ktoś ma taką zamontowaną i
nie orientuję się czy będzie podczas jazdy stukać/ walić?
jaki zatrzask? masz na myśli uchwyt do przykrecenia do nadwozia? mozna kupic w aso/allegro dokrecany - wlasnie na takie przypadki lampy maja przygotowane otworki na wkrety do ich montazu
ten dolny uchwyt, jaki dokręcany można kupić? to jest cała ramka z plastikuZałącznik 225077
podobno tak, gdzieś kiedyś tu na forum ktoś wrzucał chyba linki do allegro czy numery części. niby się odcina ułamany uchwyt i przykręca na 2 wkrętach nowy.
Ale... Twój uchwyt wygląda całkiem nienajgorzej, tylko jest urwany fragmencik oczka na śrubę. Ja bym to założył najwyżej z jakąś większą podkładką tak jak jest, na pewno będzie dobrze trzymać.
to dzięki za pozytywną informacje :)