Po 115tys dla mnie brzmi zajebiscie, wydech sie przepalil i dzwiek znacznie poprawil. Wsadzilem kolege za kierownice zeby sprawdzic z zewnatrz i naprawde nie jest zle :)
Sent from my Iphone using Tapatalk
Printable View
troche zdjec nowych QV-ek :)
fajne fotele w Julce....a tak poza kolorem i znaczkiem qv kolo zegarow to nic sie nie zmiania....
http://www.youtube.com/watch?v=qqo4mOQTIAg
Poza tym, że silnik ma blok aluminiowy i zmienili wydech na ładniejszy... :D
To fakt :) wydech licho wyglada w standardzie...
Ja juz popytuje czy w dieslu savali moze same koncowki wymienic bo sa pikne :p
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A te co dostane to za cienkie troche...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Miałem okazję oglądać dzisiaj w salonie Giuliettę po lifcie. Co mi się podobało:
1. Nowe fotele - nieźle wyglądają, mają lepsze podparcie ud i trzymanie boczne. Duży plus.
2. Wyświetlacz radia dotykowy w standardzie dodaje nieco świeżości.
3. Ładniejsza kierownica z grubszym wieńcem.
4. Wyjście USB w tunelu środkowym
Co mnie rozczarowało:
1. Nowa kierownica ma wstawki z polakierowanego plastiku a nie aluminium, jak na premium nie przystoi. Do tego skóra wydaje się gorszej jakości niż w starej, (wydaje się być ekologiczna)
2. Nawigacja 6.5 cala nieco rozczarowuje jak za 6 tys. Trochę za mały ekran jak na dzisiejsze czasy.
3. Nie ma teraz w opcji aluminiowego frontu deski rozdzielczej, który w mojej ocenie był największym smaczkiem jakościowym w całej desce Giulietty. Nie wiadomo czy będzie chociaż w nowej QV.
4. Nie zrobili nic z dźwignią ręcznego.
Podsumowując coś tam poprawili ale szału nie ma. Mogli się bardziej przyłożyć, szczególnie do materiałów w kabinie które nie zostały poprawione. Szkoda.
Niestety, ale przyznam, ze i tak wole nowa od starej. Nawet z tym plastikiem.
To akurat kwestia gustu czy wystarczy czy nie. Ostatnio przyuwazylem ze biorac Navi nie dostaje sie odtwarzacza CD. Niby w czasach wszechobecnych mp3 nie jest to duzy problem, ale dla mnie osobiscie bylby.
Niestety :(
Owszem, ale jak dla mnie to i tak duze plusy, wprowadzone zmiany w MY14. Trzy rzeczy ktore mi sie srednio podobaly przed MY14: fotele, radio i S&S ktorego sie nie dalo permanentnie wylaczyc.
Nie ma CD? Ale wtopa...
Ja wiem że chcą sie przestawiać na te internetowe odtwarzacze i tak dalej, ale uważam że to troche paranoja.