Pozdrawiam Kierowcę czarnej 156 w sedanie na ramkach. Jechaliśmy dziś spory kawałek razem z Mogilna w kierunku PZN :)
Printable View
Pozdrawiam Kierowcę czarnej 156 w sedanie na ramkach. Jechaliśmy dziś spory kawałek razem z Mogilna w kierunku PZN :)
Tak, to byla moja Grigio Titanio na tych grafitowych felgach.
Niestety tego popoludnia w tamtym miejscu AR oberwala od starej Audi A6 - Pani majac miejsca do parkowania na ciezarowke, postanowila zaparkowac przodem i przejechala bok zderzaka i blotnik :(
Przynajmniej zostawila kartke z numerem.
PWA to Wagrowiec, czyzby zakup od Icemana ? ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Poznan,stacja przy Hetmanskiej dzisiaj ok 21:00. Pozdro dla wlasciciela/-lki pięknej 159 :)
Załącznik 204132
Pozdrowienia dla ślicznej 156 na ramkach klubowych stojącej na parkingu przy BrichoMarche w miejscowości Wolsztyn, koło godziny 17. Piękna sztuka.
Pozdrawia 159' stojąca obok :)
No niestety Link4 wycenil koszty na niecale 900 zl brutto, wiec oddaje do serwisu.
pozdrawiam Saaba 9-3 na ramkach klubowych wyjezdzajacego z osiedla Czecha
ja Vw lt jechalem :D
Pozdrowienia dla grafitowej? 159 jadacej z term maltanskich w piątek o 21. Mijalismy się. Jechałem srebrną 156 SW :-)
Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sw w TI na blachach PWA pod cityzenem teraz. Śliczna sztuka!
Pozdrawiam właściciela ze strefy kibica w Delicjuszu :P
Załącznik 204651
Pozdrowienia dla kierowcy 159 wyjezdzajacego przed momentem z osiedla przy Lawicy. Ja akurat zawracalem na Bukowskiej.
Pozdrowienia dla kierowców 166 parkowanych przy Złotym Groszu na Piątkowie godzinę temu :)
Przedlift rej. ELE....
Polift rej. PO....
Obie ciemne/czarne.
Tomaz - , że też nie poznałeś...poliftowa to moja :) Żona u teściów jest z dzieckiem a ja szlifuje sufit w łazience :)
Ale z tą druga 166 to mnie zaskoczyles. Nigdy tam 166 nie widzialem. W ogole w Poznaniu widuje tylko jedna przed FL bo parkuje na wildzie niedaleko Lidla. A tak to posucha ;)
Pozdrawiam kolegę, który jechał Alfą 159 za mną (w E39) od Słupcy (albo wcześniej?) aż do Wrześni ... wydaje mi się, że to były ramki klubowe :)
Czyżbyśmy się znów spotkali w mieście? Okolice Malty, ok. 21.30? If so, pozdrawiam Kolegę ponownie:-)
- - - Updated - - -
Jeszcze ani jednego zdjęcia nie wrzuciłem, a znów zostałem przyuważony:-)
Dziękuję, pozdrawiam również. I nawet podejrzewam, że Kolega parkował 2-3 miejsca dalej po prawej, w 156 :-)
Tak, spotkalismy sie na Baraniaka przed swiatlami przy Jana Pawla :)
Wzdluz galerii jechalem kawalek za Toba i pomrugalem ;-)
Tak myslalem ze to mozesz byc Ty skoro blachy jeszcze PWA ;-)
Tak wiec pozdrawiam ponownie.
Tak w ogole powiem Wam ze 3 tygodnie temu w piatek wieczorem jechalem A2 na Wawe i gdzies miedzy Kominem a Strykowem wyprzedzilem srebrna 159 SW, mrugnalem awaryjnymi na pozdrowienie i sie 'oddalilem', srebrna mrugnela chyba dlugimi. Po paru minutach ta '9 dojechala do mnie i ciagnelismy razem jeden za drugim.
Mija kilka minut i dojezdzamy do czarnej 159 na ramkach, mrugal jej i macham przez szybe i przez chwile czarna rowniez dolacza do nas i jedziemy razem 3x 159 :D
Czarna wolala jechac wolniej wiec odpadla po paru minutach, ale srebrna ciagnela za mna az do wysokosci Lodzi, na koniec mrugnela na pozegnanie, tak wiec pozdrawiam rowniez kolegow spotkanych na drodze :)
Czyli nie do wysokości zawieszenia tylko do grubości dystansów,a tyle razy pisało się ICEmanowi ,że 15 z tyłu to za dużo.:)Zmien na 8mm i już nie "odpadniesz":)
Wysokość sprężyn akurat tutaj niema nic do rzeczy.czy to eibach czy seria dobije tak samo.
A2 jest nierowna ? ;-)
Tak, to byl 10.06, wieczor wiec godzina moze sie zgadzac. Odwozilem wtedy malzonke i mala alfistke (obecnie 10 tygodni) do Suwalk do rodziny z powodu mojej podrozy sluzbowej do Finlandii.
Wiec pierwszy raz spotkalismy sie nie na Srodce a na trasie ;-)
Jesli to byles Ty to ta srebrna '9 wpuscila Cie przed siebie - tak widzialem w lusterku przynajmniej.
Są takie miejsca na A2, że auto lekko 'płynie' i wtedy przyziemiam:-)
Na to by wyglądało, że wtedy to byłem ja - i również ja zapamiętałem taki 'peleton' trzech 159 :-)
Niestety dokładnych ruchów kierowcy ze srebrnej już nie... :-)
osiedle lecha poznan ,jasnoniebieska ar 147 na pja pozdrawiam :)
Pozdrawiam kierownika ciemnej 159 SW Ti na ramkach, przyczajonej wczoraj między kościelną a mylną.
W sumie mijam codziennie ale nigdy nie pozdrawiałem :)
A więc pozdrawiam kolege mijanego codziennie rano na DK5, który śmiga 9-ką SW na rejestracjach chyba CMG ;)
Odkrycie z dziś: piękna czerwona 159SW na Wojskowej, koło 8.45 rano. Pozdrawiam:-)
Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 przedlifta,wczoraj niedaleko Biedry w Komornikach :)
Pzdr dla 159 na PPL - rondo Jana Nowaka Jeziorańskiego, Poznań :D
A cóż to za 166 (chyba brunello rosso) stoi właśnie na parkingu plazy w Poznaniu? :)
Załącznik 205867 A tu w weekend, galeria MM :)Załącznik 205867
Czyje nieszczęście?
http://epoznan.pl/news-news-68646-Gl...enie_pieszego_
Niestety,moje.Nie zdążyłem się ani nacieszyć ani pochwalić....
Taka mała uwaga - nie przywiązujcie zbyt dużej wagi do artykułów na epoznań,bo często mijają się z prawdą...
Twoja wina czy pieszego? Bo tak jak mówisz, epoznan w kiepski sposób serwuje informacje
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka