A ja pozdrawiam właściciela oramkowanej, ciemnej 166 z ul. Ścinawskiej :)
Właśnie przed momentem ją mijałem :D
Printable View
A ja pozdrawiam właściciela oramkowanej, ciemnej 166 z ul. Ścinawskiej :)
Właśnie przed momentem ją mijałem :D
"stalowa" 147 pomachałem :) Po drodze do Wro od Ścy około godziny...17-18 chyba...jechałem czerwoną GTV z rozwaloną maską :P Kto to był?
Ja Ciebie też :) Mijaliśmy się też w sobotę przy McDonaldzie w Ścy około 16, jechałem wtedy na zamianę.
Pozdrawiam ^^
Poliftowa 166 ciemny granat na DWR widziana dzisiaj na Pl. Kościuszki przy aptece zaparkowana.
Dzisiaj ok. 16.50 na Krakowskiej (kilka aut za mną) czarna 159SW - ktoś się co chwilkę ładnie pokazywał zza ciężarówki - kto to był ;) ?
Ja- czarna 147
pozdro dla kierownika/kierowniczki czarnej GTV z blaszkami DWL zaparkowanej przy mostach mieszczanskich
Oj Chlopaku, ja juz sie w zyciu pod mostem nastalem :P Na starosc jakis wygodnicki sie zrobilem i albo uwazam, ze jest za cieplo, albo za zimno, albo musze pracowac, albo mi sie nie chce :P
Proponuje zamiast spota pod mostem zrobic spontanicznego grilla na walach na Maslicach w jakas sobote. Stac nie trzeba i zjesc cos mozna. Jak ktos chce to moze nawet pilke kopnac...
Ja to bym sobie cycka z kurczaka własnoręcznie ugrilował ... ahhh...
Ano proszę, tu odpowiedź: http://www.forum.alfaholicy.org/czes..._aukcje-2.html
Co do grilla- jestem na tak! Tylko nie w tą sobotę, bo jakoś tak mi wypadło, że się żenię ;)
;)
Spróbuję wkręcić Bellę na sesję :)
cytujac klasyka....czy to dobra kobieta? ma mieszkanie?:)
zatem niech sie szczesci...centare:)
Trzymamy za słowo :D
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
Srebrna 156 2.0 Twin Spark z drewnem i granatowym welurem + obniżone zawieszenie WIDZIANA dziś koło Biedronki na Traugutta (Wro)
DGL48XY :)
Pozdrawiam,
Wojtek :)
PS. Może mnie widziałeś... Taką brudną, czarną 147-ką byłem - stałem koło Ciebie :)
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
A gdzie dokładnie (?) , bo chwaliłeś się, że w 'mojej okolicy' :)
To co robimy korowód alfów? :)
Pozdrawiam Kierowniczkę złotej 147 po FL zaparkowanej w Prószkowie przed pawilonem około godziny 15:50. Wizytówka jest ode mnie :D
---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 16:23 ----------
W końcu udało się włożyć wizytówkę za wycieraczkę :D
Boże wszyscy wszystkim wkładają... no nie... ;P
A tam...wkładanie jest fajne :P
Srebrna 156 (o ile mnie tyłek nie zmylił...) na klubowych tablicach, widziana zaparkowana między Magnolią a KRUK'iem w okolicach godziny 13:30 :)
Dzisiaj przy dworcu PKP/PKS widziana 156 kompi na klubowych ramkach, szedłem z kobitom i machnąłem ale chyba nie zostałem zauważony.
Ja dzisiaj w Wałbrzychu widziałem sławną 156 na fioletowych felgach :D jechałem spory kawałek na tyłku w szczawnie, lecz cordobą (służbowy :P ) więc nie było co zwracać na siebie uwagi :P