Pomysł z topieniem marzanny mi się podoba ale bez jakiś znaczków. Osobiście nigdy nie polubię niemieckich samochodów ale uważam że my lubimy alficzki a inni pewnie inne marki więc po co tak prowokacyjnie szydzić z innych.
Printable View
Pomysł z topieniem marzanny mi się podoba ale bez jakiś znaczków. Osobiście nigdy nie polubię niemieckich samochodów ale uważam że my lubimy alficzki a inni pewnie inne marki więc po co tak prowokacyjnie szydzić z innych.
no w sumie masz racje moze to byc odebrane jako prowokacja :) to lepiej bez :)
Z tymi znaczkami to miał być żart , nie wstawiłem uśmieszku +moje specyficzne poczucie humoru , zdarzy się .Nie mniej dzięki za zwrócenie uwagi.Jeżeli ktoś poczuł się urażony to serdecznie przepraszam
Tak czy owak plan topienia wiedźmy obrazującej zimę poddaję pod dyskusje.Można by zwodować ja z mostu w Proszówkach a po fakcie udać się do kawowej kwatery głównej na kawę.
Pomysł z utopieniem wiedźmy w Proszówkach i z kawą obok jak najbardziej zacny i piszę się pod nim ręcami i nogami :)
A już myślałem że utopimy te nędzne TDI :D
Teraz wprawdzie lekko mi sprzęgło niedomaga ale jak je naprawię to nie TDI a moje JTD znów pokaże ci dymek i odjedzie w siną dal :D
Haha ale się Ciebie żarty trzymają :P
Ja w sobotę szukałem nakładek na pedały mam przytartą nakładkę od sprzęgła no i gdy pod butem jest odrobinka śniegu to boję się co by się mi on nie ześlizgnął (kolejny powód by utopić wiedźmę :)).
W ogóle uważam że konstruktorzy 166 -tki troszku olali kąt nachylenia płaszczyzny pedałów ale da się z tym żyć ponieważ tą drobna niedogodność w moim odczuciu rekompensuje komfort.
co tu u Was taka cisza? :P
Jaka cisza cały czas rozmawiamy :D Oooo widze że jeden ktoś ma takie samo serducho w belli jak ja :D
mnie to wszystko rekompensuje :) no mnie tez juz zimy wystarczy to trzeba by ja utopic :P
- - - Updated - - -
no akurat dyskusja rozgorzala :P
Ja też chce koniec zimy , wyczyściłem belle ładnie i pasuje żeby się nie ubrudziła :D
ja tez wypucowalem dzis belle ale ona napewno sie ubrudzi ;/ pod koniec zimy trzeba na szczotki jechac :)
Ja mam Nero Oceano(czyli w sumie czerń) , mam jasną tapicerkę ale nie skórę , a serwisów jej nie potrzeba bo na szczęście się nic nie dzieje ;) Pobliskie tereny tankowni na proszowskiej :D Uuuuu to dużo czasu upłynie niczym siostry się zobaczą :D
spokojnie minie szybko :) musimy sie rozleklamowac jakos zeby przyjezdzalo nas wiecej :)
Dobrze gada polać mu :D
:) Zapewniam Cię że naprawdę niesamowite .:)
niestety troszke za pozno juz bo sie pozbylem :)
co tu panuje taka cisza caly czas ??? nikt sie nic nie odzywa :P
Może jakiś spocik ? :P
w sumie czemu nie pogoda coraz lepsza :) to mozna :)
Otóż to , tylko trzeba dopasować termin :D
Mi zawsze pasuje więc dogadajcie się a napewno się pojawię :)
Panowie jak byscie widzieli felgi w czarnej perle do mej belli ??
Spot ?:)- jak najbardziej jestem za . A teraz pozwolicie że podzielę się wrażeniami z wczorajszego wypadu . Postanowiłem przewietrzyć moje Dziewczyny oraz siebie i moją zajexxość :) zalałem parafiną zbiornik na full i udałem się na Słowację celem zakupu chmielowej płukanki do mojego organizmu tzn piva oraz zrobienie rekonesansu .
Plan przewidywał przekroczenie granicy w Chyżnem głębokie spenetrowanie słowackiej strefy przygranicznej z szczególnym, uwzględnieniem czy aby nasi południowi sąsiedzi nie mylą AR na polskich blachach z czołgami z białymi orłami na wieżach:).
Powrót do miejsca obok którego leży Kraków , Kłaj oraz Ujście Solne czyli Bochnia wytyczyłem poprzez Zakopane.
Pogoda nam wyjątkowo dopisała zaś po drodze miałem przyjemność minąć kilka AR i większa część albo odpowiedziała blindą bądź tez przyjaźnie pomachała.
Wniosek najważniejszy jeżeli będziecie jechać do Zakopanego zamiast katować nasze arystokratyczne zawieszenia pomiędzy Rabka a Zakopanym lepiej odbić w Zaborni na Hyżne , praktycznie ruch zerowy nawierzchnia godna naszych maszyn , no i widoki nieprzeciętne.
Był tez mały zgrzyt , w drodze powrotnej tuz przed Myślenicami busiarz włączał się do ruchu , tzn zaczął wykonywać manewr i po chwili przypomniał sobie żeby włączyć kierunkowskaz.
Skończyło się awaryjnym hamowaniem i uniknięciem głębokiej penetracji busa w prawdzie przeprosił ale miałem ochotę wyrwać mu serce , od dziś uważam że może jestem mocno zje...y ale oni są niezrównoważeni i stanowią zagrożenie dla reszty cywilizowanego świata.
"Jak Pan Bóg nie ma kogo czym pokarać to robi go kierowcą busa"
Pozdrawiam :)
No to kiedy jakiś spot ? Mi jest obojętne byle nie w weekend :D
Wycieczka widać przednia za tobą a relacja z niej trzyma w napięciu niczym dobry kryminał :D Musimy kiedyś w większym gronie zrobić sobie jakąś dłuższą wycieczkę aby pośmigać sobie w kolumnie na trasie. Co do tych felg to przeszukałem net i w twoim rozmiarze 5x108 czarną perłę znalazłem jedną w rozmiarze 18 cali http://allegro.pl/tomason-18-5x108-f...946142689.html i jedną 19 cali http://tablica.pl/oferta/felgi-styl-...tml#276572136a . Adoil dlaczego spot nie na weekend ? A sorry rozumiem , pewnie znów masz jakąś popijawę :P :D
noo bardzo ładnie zrozumiałeś :P
nie ja swoje wypisakuje i przemaluje na czarna perle :) tylko takie pytanko rzucilem czy nie zgina razem z kolorem auta ?? bo kumpel piaskuje i maluje felgi jak byscie chcieli :)
Moim zdaniem zginą z kolorem :D Ja bym zostawił taki kolor jak jest tylko je odnowił , no ale o gustach się nie dyskutuje :D
tez mi sie tka wydaje wlasnie ale chialem tez zasiegnac waszego zdania :) i zostaja na srebrno :)
Dream166 , ten Twój kolega to jakiś ma zakład to tego piaskowania i malowania ? A jaka cena wypiaskowania i malowania jednej sztuki ? ;)
Adoil ja ci to darmo zrobię :D Wrzucę ci felunię do piaskownicy na osiedlu a potem psiknę sprajem z Tesco i będzie ci felunia się szklić jak psu jajca :D A tak serio to też chciałbym wiedzieć ile taka przyjemność piaskowania i malowania felg kosztuje :)
I na zielono wymalować i wiejski tuning :D
w dou ma maszynki ja do niego bede niedlugo oddawal moze jak wyplata wpadnie :) 75zl piaskowanie z malowaniem :) 35 samo piaskowaniie 17-nastek za mniejsze fele pewnie mniej :)
To zrób zdjęcia dokładne przed i po renowacji :)
spoko beda foty :) przed po piaskowaniu i po malowaniu :)
czego tu taka cisza znowu ?? nic sie nie dzieje