Na fotkach i filmach wydaje się większa. Jedyna Alfa, którą chciałbym zobaczyć na żywo i jeszcze nie widziałem...
Printable View
Na fotkach i filmach wydaje się większa. Jedyna Alfa, którą chciałbym zobaczyć na żywo i jeszcze nie widziałem...
Podobno przez Carserwis w Wawie 4 szt. mają przejść więc będzie okazja obejrzeć.
Ja miałem na myśli T33 Stradale :). Pisałem już do Pol-Caru i podobnoż ma być jakaś demówka do oglądania, natomiast z góry zapowiedzieli, że przejażdżki odpadają.
Hehe, pisałem przez pryzmat tytułu wątku:) Typ 33 też bym zobaczył, dlatego za rok mam zamiar wybrać się wreszcie na Concorso d'Eleganza.
Nie dziwię się że nie będzie jazd bo 95% albo i więcej ludzi nie ogarnęło by tego auta a gaz każdy by cisnął w opór. Ważne że będzie można pomacać, usadzić zad w fotelu itp.
pomacac:))?
Ochrona będzie mnie wyciągać :D
W związku z wydaniem pierwszych modeli AR 4C uważam , że wątek powinien zostawać zamknięty w dziale "historyczne i prototypy" a powinien być założony nowy model "4C" :)
W sumie nie 'gupia' myśl. :D
Raczej nie sądzę, żeby ów nowy dział obfitował w tematy :D
I ile będzie tematów w tym dziale? Ten jeden? :D
tymczasem zachwyty nad 4C nie milkną, czytam wlasnie AutoMoto nowe i tam pięć gwiazdek na pięć możliwych a autor niemal lewituje z rozkoszy, opisując, jak to powoził tym małym smokiem.
Będziemy nadal dyskutować jak do tej pory :)
Ale jak mam publikować fotki i filmiki i rożne takie tam to wątek o tytule "Alfa Romeo 4C GTA (2012)" nie jest odpowiednim miejscem ... drobna sugestia przyszłego użytkownika :)
Sporting kiedy zobaczymy ją na rzeszowskich ulicach? :D Zamawiam kolejkę na miejsce pasażera :)
Sporting chyba jestem gotów przejechać się do Rzeszowa, jeśli byś mnie mógł przewieźć :P
Sporting, mam ofertę nie do odrzucenia- dam Ci się przejechać na moim skuterku, a Ty mi 4C. :) Oferta życia!
sporting mi obiecales...pamietasz??
Z tym nowym działem to nie głupia myśl. Do moderatora marsz sporting :)
- - - Updated - - -
Apropo przydałby się tak jeszcze dział 8C na przyszłość gdyby ktoś z forum kupił hihihi :D
Jeśli chodzi o kompletny brak profesjonalizmu w zarządzaniu marką Alfa Romeo, to raczej nie będziesz w stanie nas zaskoczyć :).
bijcie się o 4C, ja biorę kompresor :D
Emeryci i renciści powinni mieć pierwszeństwo ;)
Proponuję zrobić przyszłoroczny zlot na torze pod znakiem 4C, kolega Sporting dostanie kasę + paliwo i będzie woził cały dzień chętnych:)
Woził? Ja chcę za kierownicę! :D
radosuaf każdy by chciał :P Tylko który właściciel byłby na tyle głupi, żeby dać kluczyki bandzie napaleńców?? :P
W zamian mogę użyczyć 75 :D.
ja bym 4c nie przyjechał na zlot, bo siedzenia byłyby do wywalenia od ciągłego "mogę wsiąść?" :D
Samochodu i małżonki się nie pożycza :)
Ja nawet mojej 159 nie dałem nikomu poprowadzić ... nawet żonie.
Ale tak jak obiecałem, jeśli będę miał samochód to przejażdżki na prawym fotelu będą :)
tylko załóż na niego pokrowiec, bo mogą się po..... z radości :D
Jarek - szczerze życzę opóźnienia w dostawie pod K36 do wczesnej wiosny. Na co ci to cudo jak dowali śniegiem. Będziesz gryzł tylko wargi, a nią szkoda jeździć zimą na naszych zasolonych drogach.
Ja mam nadzieje, że do grudnia nie spadnie śnieg bo mam jeszcze 2 wyjazdy do Wawy. Potem mycie, wosk i garaż.
pozdro
E tam, nie ma żadnych stalowych blach a carbonowi sól nic nie robi :D
Kiedy będzie to będzie :)
Czekam pół roku, to jak trzeba to poczekam kolejne miesiące ...
Zimy się nie boję bo buduję pod 4C specjalny garaż, gdzie z wygodnego fotela będę cieszył oko ;)
- - - Updated - - -
Jest ale ciekawe, że nie ma żadnej regulacji ... ani przód - tył ani nawet oparcia.
Jak widać prawdą jest, że walczyli o każdy kilogram !
Spy Spidera. Sporting może dla żony się skusisz? :D
http://www.autoblog.it/post/292957/a...rime-foto-spia