Ale bezemnie... Moja Alfa się naprawia... ;/
Ale bezemnie... Moja Alfa się naprawia... ;/
Hans jedziesz z Kostuchny?
jada ale jo byda na 3 stawach o 2 godziny wczesniej niż Wy :D takze niezabieremy sie razem :D
Randkę ma i to z kim ehhhhh :D
Ja się melduje i wpadam do was
Ja już po spocie.
Frekwencja była więc jak zawsze git.
Pzdr
Ok udało mi się wrócić :D nażarty z Hansem jak świnie :D
Frekwencja mniejsza niż ostatnio ale i tak zacna :D
tak nażart jak świnia prawda :D a co do spotu dzięki za przewózke Izany i kolega z Gtv niku zapomniałem ;/ a no i dzięki Izanemu udało mi sie w drodze powrotnej 2 z przodu uzyskać \o/ haha :D
o to dzięki Seban za przejażdzke teraz nick zapamiętam a co do Rybnika mozna polecieć :D
Czesc
bylem wczoraj pierwszy raz (troche zimno :) ) mnie sie wydawalo ze bylo duzo ludzi spodziewalem sie mniejszej ilosci ;P
Pozdrowienia dla wszystkich
ijeeee kolego jak ja Cie wczoraj ominołem ?? że niewidziałem Twojego 2.4 ;/ ehh mam nadzieje ze jeszcze kiedyś wpadniesz :D
Hans- rekrut76 ma "wypasione" 2.4 modowane u cinka:P 200 KM pękło:D
łoooo no to tym bardziej musze z kolegą sie nawet karnąć :D
rekrut76 masz 156 po FL?
Chciałem się upewnić :P
To w takim wypadku 200KM to żadne osiągnięcie :)
eee czy ja wiem jak bez zadnych innych wspomagaczy ino czip to 200KM to zawsze coś :D
Mówił że 210 KM i ileś tam Nm ale nie pamiętam:D
te silniki samym modem zrobić na 200+ to pikuś :D
bo seria to 175, a jest to już w miarę nowa konstrukcja :)
200 osiągnąć z 2.4 JTD 136 KM CF2 to już trzeba się bawić... wiem coś o tym, moje wtryski też coś wiedzą o tym, a nie chce mi się ich regenerować :D
Sztuka to jest tak zrobić mody żeby w pół roku nie zajechać auta/silnika/przeniesienia napędu.
Siema
Wpadne napewno tylko nie wiem czy juz w ten czwartek
Z tego co mi wiadomo ala ma 210 ps i 469 nm i mnie to w zupelnosci wystarcza
pozdrawiam
hmmm kurde ja też chce mieć tak :D
w nastepny czwartek bede i ja, chyba że coś wyskoczy ale nic sie nie zapowiada, omen jesli bedziesz wez zawias.
ok weznę zawias ;)
Mamy nowy tydzień :)
Kto wpada na spota? :)
jaaaaa będe chyba na 100 % aczkolwiek nigdy nic niewiadomo :D
siema chyba wpadne do was poraz pierwszy pozdro
wpadaj wpadaj :D
czesc panowie wybieram sie dowas na spota w czwartek powiedcie o którez sie zawsze spotykacie?
20. Czy wie ktoś czy będzie bocian? I czy będzie miał ramki?
Tylko pytanie czy wychodzimy już z podziemia :) czy jedziemy na go sport :)
nie bo ma lać w czwartek t zostajemy w podziemiach :P
Ja jebie co z tą pogodą się dzieje do uja :/ co czwartek będzie padać czy co? ;/
kij wie;)
ale pewnie będzie chłodno więc lepiej jeszcze podziemia!
Ja dzis sluchalem pogody i nie przypominam sobie zeby jutro mialo padac :P ale tym razem wpadne do was bo znow mam troche pytan:P no i kilka w sumie detali juz zrobilem zaczynajac od lekkiej poprawy audio :P
a bedzie mial ktos kompa?