jak mi się znudzi ;)
Printable View
jak mi się znudzi ;)
Zróbmy lepiej galerie 155tek gdzie każdy wstawi po 5 fotek, a pod tym link do obszerniejszej galerii na forum. Uwielbiam linie 155 i miło się ogląda każdą forumową sztuke, o którą każdy z nas dba.
Jednak chcąc przejrzeć wszystkie trzeba dużo dużo szukać. Dlatego fajnie by było mieć to wszystko w jednym miejscu.
ARKOSKY good idea!
Mam pytanie. Czy i wy zauważyliście że 155 V6 już nie tanieje, a za dobry egzemplarz trzeba zapłacić.
Nie tylko V-ki staneły z cenami, coraz więcej ludzi szuka 8v a niektórzy 16v, ja swoje kluczyki i dokumenty trzymam w pracy bo moja radosna małżonka już dawno by mi auto sprzedała, trafił się napalony typ i nie daje spokoju. Z tego wniskuję że może 155ka to dobra inwestycja.
Zobacz na allegro czarną V6 za 10 tysięcy i na mobile ceny na zachodzie.
Z tą czarną to gościu przesadził a na zagraniczne strony nawet nie ma co patrzeć bo tam zawsze będzie drogo,więc nie traktował bym tego jak wyrocznię jeszcze:)
Tylko że za miedzą są ludzie którzy nie tylko Mercedesa widzą jako fajne stare auto. Dlatego gdy jestem w lecie w Monachium to w weekend można spotkać takie rodzynki jak Zagato ,Sz nie mówiąc o starych 2000 GTV czy Juliach. Kolega sprzedał za 2900 złotych 155 V6 . Mechanika ok, ale buda cała do roboty i trzeba sporo w nią zainwestować. Panowie nie chodzi do końca o zarobki. Tam po prostu ludzie wiedzą że odbudowanie starego samochodu kosztuje i nikogo nie dziwi że za ładną 155 V6 trzeba dać nawet 3000 euro.
- - - Updated - - -
Dlaczego przesadził?? Jeśli jest ładna to warta. Sam wiesz ile trzeba wpakować kasy jesli się chce auto mieć jak laleczka.
Andrzej, polemizował bym, moim zdaniem właśnie jakiś rok, dwa lata temu ludzie u nas dorośli do tego o czym piszesz, klasyków teraz co nie miara, widać to dobrze u mnie na wiosce.
Nikt zdrowy na umyśle nie ładuje kasy w auto po to żeby je sprzedać, nie w 155
a tam ogólnie nie w Alfę Romeo jaka by nie była pomijając modele zabytkowe
Może i masz rację, u ciebie to inny świat, u nas na Lubelszczyznie też pomału się coś rusza. Ale gdy jestem w Monachium w ładną sobotę i niedzielę i spotykam takie rodzynki jak Sz, Montreal, F40 czy inne wyjątkowe auta praktycznie co weekend to łezka się w oku kręci. Na Olimpia Zentrum gość ma oryginalna Cobrę i terroryzuje ulice co weekend, a na co dzień śmiga nową M3.
- - - Updated - - -
Racja. Sam nie po to wpakowałem tyle kasy w V6 żeby ja sprzedać. Chciałem mieć kolor Rosso 130 i mam i Alfa ma u mnie dożywocie.
Kiedy będzie ta galeria V6? Nie moge sie doczekac ;)
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...aac8b70f;r:;s: ktoś to oglądał?
Tak.widziano ja już http://www.forum.alfaholicy.org/145_...iecia-269.html post 2685
Dzięki nie zauważyłem tematu
Odpaliłem moją V6 czerwoną po zimowym letargu, trzeba bedzie chyba hamulce przejrzeć coś blokuje koła:D
Taa i Twój zapał do tego typu robót też się zepsuł:D
Serio zniszczyl byś jeżdżące V6 ? :(
Dobra,dajcie już spokój z tą czerwoną V6.przez to całe zamieszanie cena skoczyła do góry,bo kolo siedział na forum i szpiegował jaka będzie reakcja z naszej strony.jak ktoś ma kasę to niech bierze,bo pewnie powisi z miesiąc i na części będzie sprzedawana.
Arthi ja będę za miesiąc rozkręcał V6:o
Gdyby się okazało, że jest do uratowania to nie, ale ta czerwona jest strasznie podejrzana i widać że baardzo długo stała.
- - - Updated - - -
Gdyby kolo był ok. i nie windował ceny to dałbym mu zarobić 1000 złotych i bym ją odkupił od niego,ale nie lubię jak ktoś myśli że zrobi interes życia,a z ludzi kretynów. Jaką V6 będziesz rozbierał na części. Przed, czy po lifcie??
I co Artur ma z tymi częściami zamiar zrobić?Dla siebie na zaś,czy na handel?
ja się zaopiekuję niektórymi podzespołami:D
Ja także :)
I ja, i ja:D
kupiłem od Sikora jego 155. Jutro spróbuję ją odpalić,ale jak będzie dużo problemów to będzie na części. Potrzeba coś komuś??
Potrzebne wnętrze piliftowe "Sport" :)
Korek oleju, stelażyki do przykręcania tylnich głośników od spodu do półki.