Będę na 19 ;)
Printable View
Będę na 19 ;)
italianovero, a do której zostaniesz? Bo mi szczerze mówiąc bardziej by pasowało o tej 19.
ehh myślałem ze zapoznam kolegów z Poznania ale niestety sprzęgło poszło z dymkiem.:rolleyes: śledzę temat wiec do zobaczenia na następnym spocie.
K.O posiedze do 20 na pewno...
No to fajnie. Ja się postaram być między 6-7. Bliżej 6.
Italianovero, ja będę tak 19 lub chwilę po.
Na pewno poznasz mnie po klekocie mojej 5-cio cylindrówy JTD ;-)
do zobaczenia
Gord weź kompa bo K.O. Chcial ogarnąć błędy
Wezmę, wezmę.
Ja na 80% wpadnę jakoś przed 19 :)
Ci co byli, to fajnie że byli, a ci co nie byli, to niech żałują, milion fajnych furek było:) Jutro wrzucę kilka zdjęć.
Gord, jeszcze raz dzięki za zlogowanie!
Było super będę wpadał częściej ;-) dzięki K.O. I gord za miłe towarzystwo :-D
I koledze z niebieskiej 146 i czerwonej 147 ale nie mam pojęcia pod jakimi nickami się chowacie ;-phttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/06/91.jpg
a mówiłem, że warto ;) mnie akurat wczoraj nie było bo jestem na wakacjach, ale za tydzień obecność obowiązkowa
https://www.facebook.com/mateusz.maruniak/photos_albums tutaj macie kilka galerii zdjęc z klasyków ;)
Tak więc kilka obiecanych zdjęć. Zrobiłem ich jednak mniej, niż mi się wydawało, więc nie będzie to superobszerna fotorelacja;)
Na początku zjechaliśmy się na parkingu przeznaczonym dla 'klasyków nocą'.
Załącznik 98767Załącznik 98768Załącznik 98769Załącznik 98770
Później przyszedł miły pan i kazał nam się wynosić. No to się przenieśliśmy na parking obok.
Załącznik 98771Załącznik 98772Załącznik 98773Załącznik 98774Załącznik 98775
Pomyślałem sobie: "wariat, przecież parking jest całkiem spory, na pewno nie przyjedzie aż tyle staroci, żebyśmy musieli się przenosić. Ale jednak miał rację.
Załącznik 98776Załącznik 98777
Chyba największą atrakcją wieczoru okazał się... uwaga uwaga... TRAKTOR. Stała i podziwiała tego rodzynka gromadka ludzi, po czym gdy jego kierownik postanowił sobie odjechać, podczas procedury odpalania (tak, to była cała procedura trwająca 10, czy 15 minut) zebrało się jeszcze jakieś 3 razy tyle osób. Był niezły show!
Załącznik 98778Załącznik 98779Załącznik 98780Załącznik 98781
Samochodów było naprawdę dużo, ale tylko parę zdążyło załapać się na zdjęcie.
Załącznik 98782Załącznik 98783Załącznik 98784Załącznik 98785Załącznik 98786
Podsumowując - poza człowiekiem zajmującym się 'selekcją' wpuszczanych na parking aut, który bez pytania wpuścił BETĘ e34, a miał wiele problemów z wpuszczeniem np. ładnej Lancii Dedry - impreza naprawdę świetna. Polecam każdemu, kto choć trochę lubi samochody.
miło i przyjemnie było ;)
szkoda, że tak mało alf się zjawilo ;)
zobacze w następny czwartek - może uda mi się wyrwać na chwilke
- - - Updated - - -
ewentualnie - jak temat sobotni aktualny - to możemy się może spotkać na tym parkingu przy cytadeli o którym wspominał K.O
Właśnie chciałem pytać, czy ktoś się zjawi i proponować ponownie to miejsce, bo chociaż trochę bliżej będę miał pod cytadelę z domu;)
no ja na cytadele to się moge na luzie puścić z szelągowskiej :haha: i słowiańskiej
to co sobota 15sta pod cytadela ?
Nie chcielibyście spotkać się jakoś o 13? O tej 15 nie wiem, czy dam radę.
Parking pod cytadelą mi pasuje. Godzina bez znaczenia
Pozdrawiam
to ja bede ok 13.
ja moge najwczesniej 14 z hakiem
ja też jakoś po 14 mogę zawitać
za 5 minut bede na miejscu wiec najwyzej poczekam:)
ja sie po malu zbieram, jeszcze szybki kurs na sw marcin i bede ;)
Się działo, poduszki się naprawiały, spryskiwacze się naprawiały, magia po prostu... ;)
A w temacie bębnów:
http://www.youtube.com/watch?feature...;v=sGoJ0yZvddM
K.O sprawdź czy w bagażniku schowałem Ci taką żółtą kostke do słupka, jeżeli nie to weź ją na wyłączonym zapłonie schowaj do słupka co by Ci się nie porwała;)
Dzięki, sprawdzę przy okazji:)Miejsce na spot chyba całkiem spoko, co?
Obiecany link:
http://jak.pielegnowacauto.pl/newsy/...ty-polerskiej/
ktoś na klasyki sie wybiera jutro?
Ja podobnie. Dzisiaj nie dam rady. Za tydzień pewnie będę.
Ja będę.
Trochę mi ze wspomy cieknie ale dam radę dojechać ;)
hmm ja jak się♦ wyrobie ze wszystkim to może podlece ;) ale nie obiecuje nic ;)
Ja planuję się pojawić. Mam nadzieję, że 75-ka również :D.
To może tak 19:40 w miejscu 52.408260, 16.976187 ?
Ja będę po 20... Czerwona 75, raczej trudno będzie przegapić, jakby co :).
ja rownież bede ;)