Mam nadzieję, że nie jechaliście zbyt szybko przez Podgaje, bo tam lubią chować radary w krzakach :P
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej(?) 156 zaparkowanej przy Rynku Staromiejskim w Stargardzie około 15.45.
Załącznik 95123
Zdecydowanie siwej/szarej :) Nie wiem dlaczego napisałem "srebrnej".
pozdr dla kolegi w czarnej poliftowej 156 na ramkach" alfapomorze" i blachach CT :D widziany w toruniu wczesnym rankiem
uldyn ja byłem ale to chyba nie mnie widziałeś :)
bo moja azzurro :)
- - - Updated - - -
a wczoraj z Białogardu w strone Połczyna mijałem 159-tkę która mi mrygnęła oczkami :)
Pozdrawiam kolegę który wczoraj w Szczecinie na Poniatowskiego o 8:56 przejeżdżał swoją czerwoną 156 ZS5*23U :).
Pozdrawiam Rzelicha i jego pasażerkę :)
Pozdrawiam kierowce alfy 166 o numerach zs... stojacego wlasnie w szczecinie obok hotelu płonie
czarna 156 o rejestracji CBY... pozdro koło stacji BP w Poznaniu przy oś.Orła Białego
A ja nigdy nie miałem możliwości stanąć koło w koło z 147 jtd 16v :(
Ciekawy byłbym efektu :)
Byle bez fotografów spod znaku SM i innych dzieci wybiegających na drogi z czerwonym lizakiem :)
Piękna czerwona 159 na ZGY widziana w sobotę w Resku na parkingu obok restauracji, a tuż niej srebrna 156 na ZS:D
Pozdro dla kierowcy czarnej 156 berlina na blachach, chyba ZGR, nie przyjrzałem się dokładnie :P widzianego na pasach koło Kordeckiego ;)
A ostatnio w Koszalinie machał mi kolega ze 159 sedan na tablicach GCZ i w Mścicach z GT rej. ZGY. Bardzo dziękuję za pozdrowienia.
Wczoraj popoludniu na Bezrzeczu pomachane do pięknej ;) czarnej GT i odwzajemnione ;)
czarna giulietta ZGR JE68 zaparkowana na os Przyjaźni
We wtorek widzialem czarna 156 SW ZS 50.. w ASO Fiat Mozga
Witam
Dzisiaj popołudniu jechałem trasą szczecin-ustka i zdaję relację ;)
1. Przed sianowem czarna przedliftowa 166- mrugniete światłąmi- odmachane :)
2. Za sianowem czarna poliftowa 166- mrugniete światłami ale reakcji nie widziałem bo szyba odbijała
3. W sławnie jasna 147 nie mrugałem ale był nawiązany kontakt wzrokowy :D
4. W ustce przy Cafe Góra Lodowa widziana Czarna 159 SW :)
Pozdrawiam :)
Dzisiaj rano, w Szczecinie, na Powstańców Wielkopolskich, czarna 159 SW - odmachane :)
PS. Pierwszy raz mi ktoś pomachał w naszym pieknym mieście :D
Ja dzisiaj pozdrowię 2 osoby:
- Klubowicza który około 12 stał pod netto na os. Zawadzkiego w Szczecinie swoją ciemno zieloną 156 2.5 v6 na rzeszowskich numerach :D
- Oraz czarną 159 rejestracja ZS __80X której kierowca pomachał mi ręką, lecz ja zauważyłem to w ostatnim momencie i nie zdążyłem odmachać :(.
@up - Mi dzisiaj pierwszy raz również pomachano :D.
A podczas "patrolu" nocnego z żoną znaleźliśmy pod Kreślarnią w Koszalinie bordową Alfę 156 na rej. ZSZ - ramki klubowe założone.
Następnym razem kolego, nie krępować się ;) .
ja ostatnio po wyjechaniu z domu naopotkalem na kolumne 3 klubowych alf :P chyba z pomorza :) jechali z torunia na poznan przez inowroclaw ( czarna 166 , srebrna 147 i wisnowa 156)
Czarna 156 na ZST .... widziana ok. godz. 8:00 na parkingu na Orlenie w Połczynie-Zdroju (ramek klubowych brak).
Jak na rzeszowskich to moja :) Pozdrowionka !
Dzisiaj 07.06.13 na Weleckiej (Mierzyn) widziana czarna Bella 146 i ZERO KULTURY !! Nie ustąpiła miejsca dla Matiza z wyjazdu z posesji!! Wiadomo, co marka to marka, ale pchać się przed samym przodem...