Marne ale to przez aparat takie wielkie. Zmieniłem mojego wysłużonego D70 na trochę słabszego D5000 ale tym razem szarpnąłem się na obiektyw konkretniejszy. Twoja belfer alfa akurat wyszła w miarę. :)
Printable View
Marne ale to przez aparat takie wielkie. Zmieniłem mojego wysłużonego D70 na trochę słabszego D5000 ale tym razem szarpnąłem się na obiektyw konkretniejszy. Twoja belfer alfa akurat wyszła w miarę. :)
Całkiem ładnie to wyszło. Szkoda, że nie staliśmy wszyscy po stronie stadionu, wtedy by były fajne ujęcia przy tym słońcu. Musisz wydłużyć czas naświetlania, bo mojego Kuby nie zdążyło złapać w permanentnym biegu:)
dzięki również za spota:) zdjęcia już się zasysają, cichy myślałem że polecisz ze mną na królowej a tu lipa:)
A myślałem, że o te zdjęcia przy tablicy. :)
Pawel widze ze koniczyny zaaplikowales.Oooo i Rafal byl
Ja tez nie bo mam zawieszenie jak w crosswagonie wysokie. :)
to skoro było dużo % to może wogóle to nie była AR a może łada samara:))
Witam kolegów i koleżanki z NS czy jutro to jest 07.10 nie macie jakiegoś spota bo akurat będę w moim rodzinnym mieście ?
Witamy kolezanke:-) Niestety na jutro nie przewidzielismy żadnych atrakcji.W tamtym tygodniu bawilismy się w miasteczku galicyjskim :-)
No to słabo, bo też akurat zjechałem w rodzinne strony ;) może innym razem trafie na spota w NS
no kiepsko bo uderzam na Nowy Targ wiec moglbym zahaczyc:)
Bardzo duża szkoda ale może kiedy indziej będę miała więcej szczęścia,często wpadam do NS mój tata tu mieszka prawie samo centrum Al.Batorego,wiec moja bella tam parkuje.
Niedaleko mnie w takim razie, będę w takim razie musiał obczaic:-) pozdrawiam
Obczaj srebrna 164 KBC 07RJ
w którym miejscu dokładnie na batorego:)?
Między lachem a kościolem.Po prawej strone jadac w strone PKP.
to 3 min mam:) obczaję belle:)
OKi bedziemy w NS od okolo 11 do wieczora,do zobaczenia.
O hej no czad. Ja chcę zobaczyć 164 a jeszcze bardziej usiąść w tej bryce i usłyszeć silnik.
Ja się chętnie wybiorę to możemy się Paweł umówić razem. :)
- - - Updated - - -
Spot niestety był w tamten weekend. Ale jeszcze się możemy umówić skoro wpadacie do Sącza. :)
Jutro ja jak najbardziej się wybiorę z pielgrzymką do 164 super. :)
Pawe_NSł i ANET przeciez Wy sie znacie ze spotu w Żegocinie u Rafała:)
Ale ja nie widziałem 164. :) i chcem zobaczyć. :)
Tak to ta 164 Super,wiec czekamy na spotkanie!
Ja na pewno się zakręcę obejrzeć na parkingu. :) Ale nie wiem jeszcze o której. Może ktoś się ze mną wybierze?
Bede patrzyc moze Cie zauwaze jak przyjedziesz.
No i byłem. Zobaczyłem. Szkoda że nie udało się styknąć osobiście i zobaczyć wnętrza i silnika ale mam nadzieję będzie jeszcze szansa. Muszę przyznać że 164 Super jest Super! Dajcie znać jak jeszcze będziecie w NS. Pozwoliłem sobie zrobić zdjątka 2 w tym deszczu. :) Pozdrawiam.
Bardzo też żałuję że Cię nie widziałam ale będzie okazja 21.10 jeśli nic się nie zmieni również odwiedzę NS.
No wtedy to muszę koniecznie zasiąść. Zobaczyć do czego służy ta ogromna liczba przycisków i usłyszeć silnik. :)
Jak będzie bliżej tej niedzieli to się konkretnie dogadamy.
Moonraker3 żeby się połapać w klawiaturze 164 to trzeba być pianistą a i zegary mocno mi przypominają kokpit samolotu z ilością światełek