Dobrze by bylo wyjechać razem z Sulejówka,ale chyba mało prawdo podobne żebyśmy się wyrobili dojechać tam do 10:00.W sumie to można polecieć na Warszawę i przez Sulejówek .Co wy na to?
Printable View
Dobrze by bylo wyjechać razem z Sulejówka,ale chyba mało prawdo podobne żebyśmy się wyrobili dojechać tam do 10:00.W sumie to można polecieć na Warszawę i przez Sulejówek .Co wy na to?
Mi to właściwie bez różnicy którędy jechać, koło Węgrowa mam dużego klienta, jeżdzę kilka razy w roku i najlepiej jeździ mi się przez Płońsk-Nowy Dwór-Serock-Wyszków-Łochów-Węgrów. Warszawę to bym omijał.
Gdzie spotykamy się w Płońsku?
Pany my zbieramy się w Płońsku o 9:00 na parkingu przy kinie,od strony Kopernika,no i oczywiście zaczekamy na was i może wtedy coś ustalimy którędy pojedziemy.
Ok. Zgadzam się z Konradem i podjedziemy do Was na 9.00
A ulica dokładnie?
Panowie my dołączymy do Was ;) dajcie znać na jakiej ulicy mamy być ;) my wyjeżdżamy o 8 z Płocka ;)
To jest parking przy ul. Kopernika przy kinie,koło ronda z ul.Płocką https://www.google.pl/maps/@52.62323...8i6656!6m1!1e1
Wszyscy dojechali do domu? Sasza? :)
Wszyscy z Płocka dotarli ;) Sasze ściągało w kierunku Warszawy ale jakoś udało się dojechać do Płocka ;)
Tym razem nie ściągało już. A i tak się wlekli że w Górze zdążyłem wypalić całego fajka czekając na nich:P