Kończy mi się za niedługo Sonax matowy do wnętrza – bardzo go sobie chwalę za zapach, wydajność no i efekt matu w Alfowskim wnętrzu.
Co polecacie innego, potęgującego efekt matu oraz przyjemnego zapachu.
Printable View
Kończy mi się za niedługo Sonax matowy do wnętrza – bardzo go sobie chwalę za zapach, wydajność no i efekt matu w Alfowskim wnętrzu.
Co polecacie innego, potęgującego efekt matu oraz przyjemnego zapachu.
Ja polecam Satin dressing z Shiny Garage, może nie jest to w pełni matowe wykończenie lecz satynowe, ale zapach jest mega bombowy. Delikatny zapach gumy balonowej :)
Od 6 lat używam Poor Boys World Natural Look i dla mnie jest rewelacyjny. Próbowałem inne np. od Shiny Garage i szybko wracałem do Natural Look :)
Silver001 jeśli chcesz typowy mat polecam dresing od Tuning Kingz a jeśli pòłmat wpadając w satyny Pink Shenn od AD (sam używam )plus taki ze mega przyciemnia a przewaga nad NL nie ma zaciekòw po kontakcie z wodą
[MENTION=53352]eggon[/MENTION], uzywam MD od SG, i jesli chodzi o zapach to ich kosmetyki to moje ulubione. [MENTION=56802]plywak[/MENTION], chętnie bym naturala wzial ale ta cena... [MENTION=36171]Jed[/MENTION]rek, rozwaze,
Dzięki wszystkim
Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
Aktualnie w autonablask w promocji na weekend majowy jest po 50zł. Mi jedna butla starcza na 3 sezony. Wiec nie wychodzi aż tak drogo. Rok temu kupiłem SG Vanilla Touch, raz użyłem i całe opakowanie stoi na półce, a ja wróciłem do NL ;]
Jeżeli jedynie cena Cię powstrzymuje, to weź tester. Aż sprawdziłem w sklepie, pół litra natural looka kupiłem dokładnie 15 lipca 2014 r. Stan na dzisiaj: pół butelki, a go w żaden sposób nie oszczędzam, idzie na dwa auta, plus na wszystkie plastikowe rzeczy w domu gdzie tylko można, np. obudowy komputera, monitorów, itd. Na jedno auto tester natural looka Ci starczy minimum na rok smarowania.
Wezme to pod uwagę i dam znac co wybralem i przetestuje
Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka
Też polecam Poor Boys World Natural Look już trzeci sezon w dwóch autach