Samochodem wychodzi mi 200f drożej więc nie ma tragedii a chce jechać autem bo za rok już niestety nie bedzie takiej możliwości! za promy wychodzi mi 350f w dwie strony.
- - - Updated - - -
Printable View
Ja bym sie chyba drugi raz nie zdecydowal jechac samochodem. Oplaca sie jechac na 2 i wiecej tygodni, na tydzien to raczej srednio biorac pod uwage ze tracisz 2 dni na podroz. Lepiej leciec i na miejscu wyjanac samochod. Mam w Gdansku taka dobra wypozyczalnie, nowe samochody i bardzo tanio! jak chcesz namiar to daj znac na PW nie bede robil im reklamy na forum. Ja bralem od nich juz dwa razy samochod. W warszawie mam tez dobra wpozyczalnie prywatna, ale drozej z tym ze mozesz nawet lamborgini wynajac;) lub porshe - 2500 zl za dzien:)
No ja wiem,że na tydzień sie nie opłaca ja mam urlop od poniedziałku 26 ale w piątek po pracy mam prom także czasowo nie jest źle chce sie przejcechać po prostu bo w przyszłym roku raczej nie da już rady bo spodziewamy się małego alfaholika bądź alfaholiczki:) za promy w dwie strony wyszło mi 333f więc tragedii nie ma
A to Johny gratulacje gratulacje!! Zaglądnij do dublina kiedy :)
Ja juz na swoim także zapraszam :D
Gratulacje Jony!!!!
Jak ktos bedzie mial problemy z klima to polecam: http://www.cool-car-service.com/
Bylem dzisiaj i gosciu naprawde wie co robi. Wiem ze niektorzy napisza ze daleko ale w/g mnie warto, zreszta poczytajcie sobie opinie
Dzięki chłopaki :)
gratki :) juz wiesz jaka plec? :)
zagladales na ta strone z promami co Ci wyslalem?
Siema chłopaki, ogłoszenie mam, chętnie sprzedam swoją bellę, jak dla kolegów z forum rozpatrzymy lepsza cenę :D więcej info na priv :D
Wysyłane z mojego HTC One za pomocą Tapatalk 2
oo, a co się stało? Po tej całej pracy jaką w nią włożyłeś teraz chcesz ją żenić?