tak, a dokładnie na Krośnieńskich RK. W środku chyba widziałem skóre! Ale nie wiem czy oryginalna
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika z czerwonej 146, która uciekła mi dzisiaj z parkingu przy com- com zone.
heh
trzeci raz już ostatnio
159 Police
Sosnowiec DK 94 okolice szpitala górniczego http://maps.google.pl/maps?hl=pl&ie=...00224&t=h&z=19 o tutaj ( mieli tojotke avensis na braniu )
pozdrowiłem ale bez odwzajemnienia
to kierownika ciemnej 147 chyba SO... dziś ok 7.55 pod realem w dg :) awaryjne z jednej i drugiej ;)
a ja chce pozdrowic kierowcow dwoch alfek 147 przed FL , stojacych obok siebie jedna na rameczkach w kolorze srebrnym obydwie ()chyba) ciemno bylo to juz nie rozroznialam, :) w bielsku na ul. stojałowskie o ogodzinie ja wiem 19, 20 cos kolo tego :D
Kolo 21 machalem koledze w ciemnej 145 na rondzie matecznego - przypatrywal sie, ale nie wiem czy zauwazyl o co chodzi :) Rameczki byly. Ja polecialem w kalwaryjska.
@Lubomir
O proszę, dzisiaj wychodząc z roboty przy bardziej przerzedzonym parkingu zobaczyłem w takim razie Twoją Alfę. Już cisnąłem z wizytówką, ale zauważyłem klubowe ramki. Tyle się człowiek najeździ i trafi na klubowicza raz na ruski rok, a tu proszę, w tym samym budynku się pracuje. Pozdrowienia, może kiedyś na siebie wpadniemy :)
Duże pozdrowienia dla kolegi z Alfy 156 czarnej (ciemnej) :) za urozmaicenie przejazdu z Sosnowca aż pod tunel Katowice (potem mnie już przyblokowała ciężarówka :/ )
Kolega ramek nie miał ale na moje długie odpowiedział awaryjkami więc ktoś obeznany :) i zakręty świetnie wzięte :)
Ktoś od nas? ;)
Pozdrawiam
pozdr. dla kolegi na ramkach 155 ciemna zielona pod city poitem :) Grzesiu to chyba ty?